FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ 2-0

Selecționerul Daum a evidențiat un jucător la Steaua - CFR + Factorul principal care a decis jocul: "Ai nevoie și de asta"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 martie 2017 23:10

Selecționerul Christoph Daum a fost prezent la partida dintre Steaua și CFR Cluj, 2-0, din prima etapă a play-off-ului și spune că norocul a jucat un rol foarte important în victoria roș-albaștrilor.

"A fost un meci foarte intens, multă implicare, dueluri multe. Au fost și probleme pentru arbitri. Ambele echipe au avut ocazii importante de gol, dar unele n-au fost fructificate. Steaua a fost un pic mai norocoasă decât CFR. A fost un scor normal.

Cred că a părut mai mult un duel egal, dar norocul a intervenit. Câteodată ai nevoie de noroc pentru a face diferența. Așa s-a întâmplat astăzi în cazul Stelei. Cred că pentru CFR a fost un sentiment de dezamăgire", a declarat Daum.

Selecționerul susține că i-a plăcut jocul lui Alibec, jucător pe care l-a și convocat pentru meciul cu Danemarca, de pe 26 martie: "Denis Alibec are niște calități extraordinare. Astăzi a avut o ocazie importantă unde în mod normal ar fi marcat, dar azi n-a reușit. Are calități, are valoare. Trebuie să continuăm să monitorizăm în continuare acești jucători și să le dăm încredere".

"Mă bucur pentru Keșeru că a marcat. Să marchezi ca atacant e cel mai important lucru. Eu cred în calitățile lui. Cel mai important va fi să facă un meci bun împotriva Danemarcei" Christoph Daum

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
castaway
castaway  •  13 Martie 2017, 14:47

Din ce am inteles eu , Keseru ar fi remarcatul lui Daum ! Desigur, nici Alibec nu a jucat rau, are incredere in el si spera sa joace si mai bine. Cam asta am receptat eu. Cat despre Ovidiu Popescu, nimic deocamdata, dar sunt sigur ca va fi convocat in curand, inlocuindu-l pe Pintilii la nationala.

brandremist
brandremist  •  13 Martie 2017, 09:49

Parcă văd că tot Stancu e titular. :)))

tonyys
tonyys  •  13 Martie 2017, 08:36

Daum e habarnist rau - nu i-a convocat pe cei mai in forma fotbalisti romani - Nita si Ovidiu Popescu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close