FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SPORTUL 5-3

Selymes: "Avem nevoie de o victorie, iar apoi va fi greu să ne mai oprească cineva"

Tibor Selymes
Tibor Selymes

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 august 2010 00:00

Antrenorul echipei Sportul Studenţesc, Tibor Selymes, spune că echipa sa suferă din cauza lipsei de experienţă în prima ligă, dar e convins că o victorie în următoarea etapă le-ar da încredere elevilor săi.

"Ne trebuie un rezultat pozitiv pentru a căpăta încredere. Am venit din liga a doua şi avem nevoie de experienţă. Nu ne e frică de retrogradare. Avem nevoie de o victorie, iar apoi va fi greu să ne mai oprească cineva.

E greu să cîştigi acasă la Dinamo, să dai trei goluri, să ai încă cinci ocazii şi să primeşti cinci goluri din şase ocazii.

În prima repriză am avut foarte multe posibilităţi de a marca, dar e greu să cîştigi când nu le fructifici. Ar fi fost altfel dacă am fi marcat la toate ocaziile pe care le-am avut", a spus Selymes.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
melcul_furios
melcul_furios  •  02 August 2010, 01:44

Mi-a placut ca jucator, si ca antrenor a promovat din B in A, pentru mine e destul. Mai vedem ce face Sportul, si mai vedem ce face Dinamo, ar fi interesant sa piarda calificare la croati, si sa vad dupa aia cum il iubesc suporterii pe Andone.

gyurika
gyurika  •  02 August 2010, 01:18

Nicio graba! Mai sunt 32 etape!! E bine in mai, anul viitor?!?

skrap
skrap  •  02 August 2010, 00:52

daca castigati un meci luati titlu=)), o sa terminati cu 34 de victorii si 2 infrangeri, sau poate o sa castigati primul meci in ultima etapa si o sa aveti 1 victorie si 35 de infrangeri.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close