FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Semn bun

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iunie 2007 00:00

Claudiu Niculescu si Diana Munteanu si-au unit destinele pe o ploaie torentiala

Canicula ieri in Bucuresti. 39 de grade. Soare arzator si aer irespirabil. Insa in jurul orei 16:00, cind Claudiu Niculescu si-a legat oficial destinul de cel al vedetei TV Diana Munteanu, o ploaie abundenta, ce semnifica belsug si noroc, s-a abatut asupra Bucurestiulu. A durat doar o jumatate de ora, adica exact cit a tinut si cununia civila!

La Primaria Sectorului 1, invitatii au fost putini, dar alesi pe sprinceana: familiile celor doi, nasul Cristi Borcea si sotia sa, Mihaela, Ionel Danciulescu si Catalin Munteanu insotiti de consoarte, Petre Buduru si Vasile Turcu. "E cel mai fericit moment din viata noastra", au concluzionat la unison Claudiu si Diana, carora nu le trecusera emotiile nici dupa ce au spus "Da". Din cauza interesului deosebit al presei pentru acest eveniment, Claudiu a avut parte si de un moment mai neplacut, fiind lovit cu o camera in cap de unul dintre cameramani, in aglomeratia creata la plecare.

Claudiu si Diana, doi oameni in culmea fericirii


"O iubim pe Diana, e femeia potrivita pentru Claudiu. Datorita ei s-a schimbat baiatul nostru in bine in ultimii doi ani"
Marin Niculescu, tatal lui Claudiu

"Claudiu isi doreste de mult sa faca acest pas. Se vede ca e fericit si impacat sufleteste, ii dorim tot binele din lume"
Ionel Danciulescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează