FOTBAL  »  Superliga  »  BILETE

Semn de disperare al unei foste campioane în meciul cu Steaua » Au scos la vînzare cele mai ieftine bilete din Europa :S

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 03 octombrie 2014 18:09

Oţelul Galaţi a scos la vînzare bilete foarte ieftine pentru partida cu Steaua din etapa a 10-a a Ligii 1, care se va juca duminică, de la ora 16:00, în direct pe Look tv şi liveTEXT pe GSP.RO. 

Între 2 şi 30 de lei variază preţurile tichetelor pentru această partidă. Conform site-ului oficial al gălăţenilor, preţurile biletelor sînt:

-Tribuna 0 - 30 lei
-Tribuna I - 15 lei
-Tribuna a II-a - 10 lei
-Peluza I (sectoarele A şi C) - 5 lei
-Peluza I (sector B galerie Oţelul) - 2 lei
-Peluza a II-a (sector galerie oaspeţi) - 15 lei

Oficialii Oţelului anunţă că pentru femei biletele se vînd cu preţul de 5 lei indiferent de loc, iar copiii cu vîrstele mai mici de 14 ani, însoţiţi de un adult, beneficiază de intrare gratuită.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
leolivinginkorea
leolivinginkorea  •  03 Octombrie 2014, 20:19

Semn de disperare se observa in articolele voastre ziaristi de kkt....nu mai aveti despre ce sa scrieti...! Ce mm e mare rusine sa puna biletul 2 lei....sa vina lumea la stadion sa incurajeze echipa?Voi jegosilor indepartati suporterii de pe stadioane !

titelb
titelb  •  03 Octombrie 2014, 19:33
Postat de napocarepublic pe 03 Octombrie 2014, 18:37

Fanii nu sunt incantati de decizia antrenorului si se tem de slabiciunile lui Chiriches, care a pierdut mingi importante in fata careului in meciurile in care a jucat pana acum. Daily Mirror, tabloid celebru in Marea Britanie, nu ii scrie numele lui Chiriches, ci se refera la el ca RAGS (carpe, zdrente, rupturi). totusi e un progres el si cu gardosh erau poreclitzi ..Gloabe+)) rags =gloaba = au jucat la fc carutza buCUResti echipa fanion a 7iganilor din Romania asteptam rezultate notorii a unei alte gloabe exportate de Fc carutza buCUResti=gardosh=parul de fasole rusescu =0 alta gloaba resapata S-a REINTORS IN 5ATRA si e fericit+)))))

CFR Cluj - Dinamo Minsk 0-2 ; Dinamo Minsk - CFR Cluj 1-0 PAOK - Dinamo Minsk 6-1 Dinamo Minsk - Fiorentina 0-3

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Octombrie 2014, 19:24
Postat de fcotelulgalati pe 03 Octombrie 2014, 18:23

Exact asta este. Asa a fost mereu, acel sector are cele mai ieftine bilete. Atat. In rest preturile sunt normale pentru Liga I, unde spectacolul nu mai exista demult si venim toti din inertie.

stiam.. merg des la galati (mai putin in ultimul an), am deja cativa prieteni acolo, chiar si un executor judecatoresc, un mediator, etc...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează