FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Semne dubioase! » U Cluj, suspectată că a trîntit alte două meciuri

Meciul Gloria Bistriţa - U Cluj este unul dintre cele suspectate de microbişti
Meciul Gloria Bistriţa - U Cluj este unul dintre cele suspectate de microbişti

Articol de - Publicat joi, 25 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 25 august 2011 01:46

Microbiştii au acuzat ieri că alte două meciuri din acest an în care a evoluat U Cluj au fost bănuite ca fiind jucate intens la pariuri. O partidă oficială şi-un amical.

Dezvăluirile din Gazeta Sporturilor de ieri, cum că s-a făcut un pariu suspect de către un croat la meciul U Cluj - Petrolul (3-2), din ultima rundă a Ligii 1, au fost analizate şi întoarse pe toate feţele de cititorii GSP.ro. Au apărut şi alte supoziţii, lansate de suporteri, conform cărora alte două partide în care a jucat echipa "Şepcilor roşii" au ridicat semne de întrebare, respectivele meciuri fiind subiectul unor jocuri de culise în lumea pariurilor.

Oaspeţii, mai buni după pauză :)
Mai întîi, pe 5 aprilie 2011, Gloria Bistriţa - U Cluj 2-4, semne la pariuri: 1 pauză, 2 final. Gazdele au condus cu 1-0 la pauză, iar alb-negrii au jucat în inferioritate numerică din minutul 28, după două cartonaşe galbene încasate rapid de către Delgado. Imediat după pauză a egalat Adrian Cristea (53), clujenii au preluat conducerea prin golul lui Pele (58), iar Caffaso (68) a marcat a doua sa reuşită în acea partidă, egalînd. Adrian Cristea (74) a înscris din nou, iar Tony (90Ă2) a consfinţit victoria cu 4-2 pentru clujeni.

Autogolul salvator
Apoi, în vară, în al doilea amical, ardelenii au remizat, 4-4, cu Dinamo Dresda (Zweite Bundesliga). A fost 1-0 la pauză, apoi scorul a ajuns la 3-1 pentru români, nemţii au egalat în doar 8 minute, Unguruşan (86) a readus echipa lui Badea în avantaj, iar George Buşcă, fiul patronului de la U, Florian Walter, şi-a dat un autogol în ultimele secunde de joc. Aceasta după ce Abrudan a mai fost la un pas de autogol, cu un minut mai devreme!

Alte întîmplări ciudate de la U Cluj - Petrolul (3-2)
- "Găzarii" au făcut multe faulturi în zona propriului careu de 16 metri. Claudiu Niculescu, un executant redutabil, a mulţumit de oportunitate, deschizînd scorul din lovitură liberă.
- Portarul ploieştenilor, Suat Zendeli, este macedonean. Filiala din Croaţia la care un croat a pariat 700 de euro pe cota de 30 este a unei case de pariuri din Macedonia.

S-a speculat şi la succesul din "Groapă"
Discuţii contradictorii a provocat şi victoria Universităţii pe terenul lui Dinamo, 4-3, din toamna trecută. După 5 etape, "cîinii" erau lideri, iar clujenii, nou-promovaţi. Supăraţi, fanii roş-albilor au acuzat conducerea clubului din Ştefan cel Mare că ar fi cedat punctele în contul unei datorii către Florian Walter, care plecase la U Cluj. În iarnă, pentru stingerea defitinivă a acelei datorii, Adrian Cristea a fost cedat gratis "studenţilor".

Alarmă pentru CFR - Sportul!
Un alt pariu asemănător celui din week-end din Croaţia, de data aceasta "1 pauză, 2 final" la meciul de mîine dintre CFR Cluj şi Sportul, a atras atenţia bookmakerilor. Pe această variantă s-au efectuat numeroase pariuri pe Internet, iar cota a scăzut de la 67.00, cît era iniţial, la 51.00. Nu s-a mizat doar din România, ci din mai multe ţări, iar bookmakerii mai multor agenţii au înregistrat numeroase pariuri pe "1 pauză, 2 final".

Cluburile neagă vehement
Şi U Cluj, şi Petrolul au dezminţit ieri varianta unui aranjament la meciul direct. "S-au formulat multe întrebări şi concluzii tendenţioase care îndeamnă la acţiuni duşmănoase", au spus cei din Ardeal. "Este un scenariu absurd. Asemenea speculaţii nu merită luate în calcul", au replicat şi ploieştenii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (57)
ligax
ligax  •  27 August 2011, 14:34

Doar aiureli !

forrestgump
forrestgump  •  26 August 2011, 20:09

Remus Raureanu ti-e rau? Te-ai trezit sa dai tocmai in U? Dar de mizeriile din Bucuresti de ce nu scrii nimic? A venit U dupa atatia ani de ABBA sa dea lectii in cooperativa mizeriilor de Mitica, Sandu si frati Becali? Scuza-ma dar sa scrii un articol inseamna mai mult decat sa banuiesti. Inseamna fie sa descrii ceva evident, fie sa cercetezi, sa verifici informatia din mai multe surse samd. Dar asta ar insemna sa fii ziarist. Ori la cum scrii, tu esti un simplu manelist. Rusine. GSP va transformti cumva in Mynele TV? De unde l-ati agatat pe nenea Raureanu?

ss_iniesta_ss
ss_iniesta_ss  •  26 August 2011, 16:03

Poate steaua-U Cluj de la Ploiesti a fost blat ...

Vezi toate comentariile (57)
Comentează