FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

"Şepcile roşii" deplîng starea gazonului » "Mai bine nu se joacă"

Starea terenurilor pe care debutează meciurile din returul Ligii 1 este afectată grav de condiţiile meteo
Starea terenurilor pe care debutează meciurile din returul Ligii 1 este afectată grav de condiţiile meteo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 12:50

"Şepcile roşii" se aşteaptă la o luptă în mocirlă, duminică, la Alba Iulia, cu FC Braşov


Ninsorile din ultima vreme au dat peste cap planurile echipelor din Liga 1. Obişnuiţi cu terenuri bune, după ce au efectuat pregătirea de iarnă în Antalya, "studenţii" de la Universitatea Cluj sînt nevoiţi să se antreneze în condiţii grele în săptămîna premergătoare jocului cu FC Braşov, fie pe un gazon mocirlos, fie pe o suprafaţă sintetică. "Eu zic că ar fi mai bine să nu se joace, căci numai fotbal nu e acela pe noroi. S-a amînat ultima etapă din decembrie, cînd terenurile erau mai bune ca acum", a spus atacantul "şepcilor roşii", Claudiu Niculescu, completat de Adrian Cristea: "pe vremea asta nu cred că este normal să se joace, dar dacă aşa s-a hotărît vom vedea la ora meciului care vor fi condiţiile".

Test ratat în mocirlă
Pentru a pregăti cît mai bine partida cu FC Braşov, "studenţii" clujeni au disputat sîmbătă o partidă amicală cu divizionara secundă Unirea Alba Iulia, încheiată nedecis, 0-0. Jocul s-a disputat pe stadionul Cetate, cel care duminică, de la ora 14:00, va găzdui şi partida cu "stegarii". "A văzut toată lumea ce gazon a fost la amicalul cu Unirea. Duminică va fi şi mai rău, că au mai trecut vreo 3-4 zile cu ninsori", a punctat "Clau-gol". Jucătorii Universităţii au avut mari dificultăţi în controlarea balonului la amicalul cu Unirea Alba Iulia.

A nins toată noaptea
La Alba Iulia vremea continuă să fie potrivnică pentru fotbal. Dacă aseară gazonul stadionului "Cetate" era acoperit cu un strat de zăpadă de 10 centimetri, la Alba Iulia a nins toată noaptea, iar temperatura nu a depăşit în această dimineaţă 3 grade Celsius.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
the1der
the1der  •  23 Februarie 2011, 15:27
Postat de imperator pe 23 Februarie 2011, 14:48

echipele care nu au stadioane adecvate, nu ar trebui primite in Liga 1.

atunci nu ar mai trebui sa avem campionat :))

imperator
imperator  •  23 Februarie 2011, 14:48

echipele care nu au stadioane adecvate, nu ar trebui primite in Liga 1.

stendardo
stendardo  •  23 Februarie 2011, 13:57

oricum noi ne zbatem in mocirla la inceputul fiecarui retur....mai mira pe cineva?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează