FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Sepsi a mai adus un portar, dar acesta va pleca imediat de la echipă! Ce transfer mai pregătesc covăsnenii

Articol de GSP - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 16:21

Sepsi Sfântu Gheorghe a reușit transferul lui Florin Daniel Zaha, un portar de doar 19 ani care ultima dată a evoluat pentru Balmazújváros, formație care ocupă locul 18 din 20 în a doua ligă maghiară. 

Pentru Sepsi este al 5-lea transfer al iernii, după Carnat, Popescu, Rudol și Omar. Zaha devine al 4-lea portar pe care Sepsi Sfântu Gheorghe îl are în lot. 

Nu va rămâne însă acum la Sepsi, ci va fi împrumutat în Liga a 3-a pentru a prinde meciuri: Miercurea Ciuc sau AFC Odorheiu Secuiesc sunt variantele. În același timp Ivan Covici a părăsit-o și el pe Sepsi. 

Portarul se află în Croația unde deja negociază cu o altă echipă și probabil că zilele viitoare va semna. Directorul sportiv al lui Sepsi, Ianos Bokor a vorbit despre ultimele mutări de la formația care ocupă locul 4 în România: 

Daniel Zaha este un goalkeeper tânăr, de mare viitor. Noi avem încredere în el. Acum nu va rămâne la noi, va pleca împrumut în Liga a 3-a pentru a juca. Covici nu mai este jucătorul nostru, el deja este în Croația, unde discută cu o echipă și probabil că va semna”. 

În prima parte a campionatului Roland Niczuly a fost preferatul lui Eugen Neagoe, fiind folosit de 16 ori. Bela Csongor Fejer a prins și el 5 apariții în timp de Relu Stoian, venit de la Daco Getica, n-a apărat în niciun meci. 

Mai vine un atacant! 

Ianos Bokor a anunțat că Sepsi mai pregătește aducerea unui atacant. Dorește să fie dintr-un campionat care n-a avut pauză, pentru a fi pregătit să intre oricând:

Ne dorim un jucător pe care să nu-l mai pregătim. Să fie gata! Am avut mai multe piste pe care am mers, însă ne dorim ca jucătorul să se plieze exact pe ceea ce dorește antrenorul nostru. Vrem un atacant mobil, unul total opus de Simonovski.

Vom mai aduce un jucător și pe poziția lui Nouvier asta doar dacă el nu va reveni la antrenamente în 12-14 zile cum noi sperăm. Azi a ieșit din spital și mâine vom afla mai multe detalii. Sperăm să-l avem cât mai repede pe Bryan și să nu mai fie nevoie de un alt transfer”, a mai zis Ianos Bokor pentru GSP.RO. 

sepsiSEPSI

antrenor: Eugen Neagoe (confirmat)
veniri: Carnat (Călărași), C. Popescu (ASU Poli), Rudol (Pogon Szczecin), Abud Omar (Cercle Brugge), Zaha Daniel (Balmazújváros)
plecări: Prosser (Ac. Pușkaș), Veress (Tg. Secuiesc), Dodoi (CFR Cluj)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
pain89
pain89  •  31 Ianuarie 2019, 18:18

pe relu stoian trebuia sa-l ia fcsb portar de rezerva daca-l da pe vlad, macar e mai bun decat ala si plesca deja e aproape de pensie nu are rost sa-l ia

luisharcsa
luisharcsa  •  31 Ianuarie 2019, 18:00

In afara CFR-ului,va doresc sa castigati tot. Sper cs si Gazul+ Hermanstadt sa faca o figuara frumoasa,mai putin cu CFR-ul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează