FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FC VOLUNTARI, DUMINICĂ, 18:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Sepsi a prezentat cea mai nouă achiziție » A jucat în preliminariile Ligii!

Milovan Petrovikj (în echipament alb) Foto: Facebook/@nkosijek
Milovan Petrovikj (în echipament alb) Foto: Facebook/@nkosijek

Articol de - Publicat vineri, 08 septembrie 2017 15:10

Sepsi OSK întâlnește duminică (ora 18.00) pe teren propriu pe FC Voluntari, iar covăsnenii speră să confirme victoria de la Iași de dinaintea minivacanței prilejuită de meciurile echipei naționale.

„A fost un rezultat bun pentru noi la Iași. Sperăm să continuăm parcursul bun și duminică. Voluntariul are mulți jucători cu experiență, care oricând pot face diferența. Este câștgătoarea Cupei României până la urmă. Sperăm ca prin ambiția care ne caracterizează să câștigăm cele trei puncte. Nu am fi mulțumiți cu un rezultat de egalitate”, a declarat antrenorul Valentin Suciu.

„Important e să câștigăm, nu e neapărat să marchez eu. Cred că avem câteva atuuri în fața Voluntariului. Venim cu moral bun, suntem un grup unit și avem suporterii în spate. Arătăm mai bine de la etapă la etapă, dar trebuie să arătăm asta și duminică”, a afirmat și mijlocașul Claudiu Herea.

„Alb-roșii” și-au prezentat și ultima achiziție, macedoneanul Milovan Petrovikj, 27 de ani, care evoluează pe postul de mijlocaș defensiv. Acesta vine la Sepsi sub formă de împrumut de la NK Osijek (Croația), iar de-a lungul carierei a mai evoluat la Tikvesh, Pobeda și Rabotnicki (toate din Macedonia).

„Am venit cu gânduri bune la Sfântu Gheorghe. Sincer, nu cunosc bine fotbalul românesc, dar am cred că e un campionat destul de bun. Sper să am evoluții bune și echipa să aibă rezultate”, a afirmat noul jucător al lui Sepsi.

Unul din motivele pentru care acesta a fost adus este faptul că lotul lui Vali Suciu avea prea puțini jucători de picior stâng, explică cei din conducerea clubului.

„A jucat și în preliminariile Champions League, sper să ne ajute să ne atingem obiectivul, acela de a rămâne în Liga I. Avem foarte puțini stângaci, iar acesta a fost un considerent când ne-am hotărât să îl aducem”, l-a descris directorul sportiv Janos Bokor.

Vineri, căpitanul Attila Hadnagy a împlinit 37 de ani, iar dacă duminică va juca, va atinge borna de 200 de jocuri în Liga I. „Este singurul jucător din Covasna care a ajuns la această performanță. Eu sper să ne mai ajute doi-trei ani, pentru că încă poate”, i-a urat antrenorul Valentin Suciu.

  • Meciul dintre Sepsi și FC Voluntari se va disputa duminică, de la ora 18:00 și va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
blatistu49
blatistu49  •  08 Septembrie 2017, 15:50
Postat de chris_bu67 pe 08 Septembrie 2017, 15:37

Bunul Dumnezeu să-ți îndrepte sepsi pașii înspre liga a2a!Amin!

dispari ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chris_bu67
chris_bu67  •  08 Septembrie 2017, 15:37

Bunul Dumnezeu să-ți îndrepte sepsi pașii înspre liga a2a!Amin!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează