FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Sepsi a transferat un jucător de mare perspectivă » Cu cine s-a înțeles echipa lui Eugen Neagoe

Sepsi l-a transferat pe Călin Popescu de la ASU Poli
Sepsi l-a transferat pe Călin Popescu de la ASU Poli

Articol de - Publicat vineri, 11 ianuarie 2019 22:20

Sepsi Sfântu Gheorghe a transferat un jucător de mare perspectivă. Este vorba despre mijlocaşul Călin Popescu, 17 ani, care a semnat un contract valabil pe un an și jumătate cu Sepsi, cu opţiune de prelungire.

Noul jucător al covăsnenilor, care evoluează pe postul de mijlocaș defensiv, a evoluat până acum pentru ASU Poli. A venit la Timișoara după ce a mai dat probe la o echipă din Anglia, iar în trecut a mai jucat la FC Brașov. 

Călin Popescu este cel de-al doilea transfer oficializat de Sepsi în această iarnă. Echipa lui Eugen Neagoe s-a mai înțeles cu Nicolae Carnat, 20 de ani, atacant disponibilizaat de Dunărea Călărași. 

Vezi și: EXCLUSIV Tandia, plătit regește la Sepsi Sfântu Gheorghe! Se apropie de ce ar fi primit la FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1529889800438003
Ferenc József  •  30 Ianuarie 2019, 00:53
Postat de luker pe 12 Ianuarie 2019, 04:16

Astia isi transfera rebuturile intre ele. Jucatori dati afara de la unele echipe sunt transferurile de marca ale altora.

Florin Stefan a venit de la Juventus Bucuresti la Sepsi. Dupa ce s-a acomodat, a fost ales in nationala U21 si in acest sezon a dat multe goluri si pase excelente si un euro-gol lui FCSB. Deci mai usor cu ”rebuturile” pe scara, ca exista tineri care daca gasesc echipa si antrenorul vor juca foarte bine, mult mai bine ca inainte. Se poate si invers, cum e cazul lui Alibec care s-a dus pe copca la FCSB

ray51
ray51  •  12 Ianuarie 2019, 09:37

Calin Popescu nu-i cumva rus? Sau poate ungur? Mai sa fie !...

fairplayromania
fairplayromania  •  12 Ianuarie 2019, 04:30

Jucatorii crescuti Hagi unde sunt? Minunile,diamantele,perlele....citi jucatori a transferat Hagi anul asta si anul trecut

Vezi toate comentariile (4)
Comentează