FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Al șaselea transfer pentru Sepsi Sfântu Gheorghe + pe ce stadion va juca în Conference League

János Botorok a fost împrumutat pentru un an de la FK Csikszereda
János Botorok a fost împrumutat pentru un an de la FK Csikszereda

Articol de - Publicat miercuri, 23 iunie 2021 14:28 / Actualizat miercuri, 23 iunie 2021 14:57

Sepsi a anunțat al șaselea nume nou din lot, atacantul de 19 ani János Botorok, împrumutat pentru un an de la FK Csikszereda.

De la reluarea pregătirilor, sub comanda lui Leo Grozavu au mai ajuns atacantul bulgar Tsvetelin Chunchukov (fost la Academica Clinceni), portarul Răzvan Began (fost la Dunărea Călăraşi), mijlocaşul nord macedonean Stefan Ashkovski, mijlocaşul Cristi Bărbuţ (fost la Universitatea Craiova) și fundaşul Hugo Sousa (fost la Astra Giurgiu). 

De asemenea, mijlocaşul Vlad Mitrea a revenit după un împrumut la Petrolul Ploieşti). Istvan Fulop, Radoslav Dimitrov şi antrenorul Leo Grozavu şi-au prelungit înţelegerile cu Sepsi, iar Cătălin Golofca a fost luat definitv de la CFR Cluj, după ce în sezonul trecut fusese doar împrumutat. 

12 jucători au plecat de la Sepsi

Pe de altă parte, nu vor mai continua la Sfântu Gheorghe Nouvier, Deligiannidis, Florin Ştefan, Bouhenna, Rapp, Markovic, Purece, Bajrovic, Gal Andrezly, Lorant Kovacs, Jesus Fernandez (nu le-au mai fost prelungite contractele), Petrila (revenit la CFR Cluj, de unde fusese împrumutat) şi Safranko (vândut în Africa de Sud).

Sepsi joacă acasă în Conference League 

Sepsi OSK va juca meciul din turul al doilea al Conference League pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, oficialii covăsneni primind omologarea UEFA în acest sens.

Potrivit covasnamedia.ro, anunțul a fost făcut chiar de către patronul Diószegi László, care a precizat că a fost nevoie de reconstrucția scărilor, de montarea stâlpilor pentru ancorarea steagurilor, de turnarea unui drum de asfalt, ba chiar și construirea unui vestiar nou, de 30 de metri pătrați. 

Patronul covăsnenilor mai precizează că Sfântu Gheorghe este pe cale să devină primul oraș mic din Europa de Est care va avea două stadioane omologate UEFA: cel din Simeria, cu două stele, dar și viitoarea casă a "alb-roșilor", noul stadion de 8.800 de locuri, de lângă Sepsi Arena, care va putea primi patru stele și ar putea găzdui meciuri din eșaloanele superioare. 

Cum acesta din urmă va fi gata abia în toamna acestui an, dacă vechiul stadion din Sfântu Gheorghe nu ar fi fost omologat, varianta de rezervă rămânea stadionul din Ploiești. 

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe va evolua cu învingătoarea din dubla manşă dintre FC Spartak Trnava (Slovacia) şi Mosta FC (Malta), în turul al doilea preliminar al Conference League (22 iulie - în deplasare, 29 iulie - pe teren propriu).

VIDEO Imagini superbe filmate din dronă cu noua bijuterie a lui Sepsi

Citește și alte știri din Liga 1:

DDB, comunicat de ultim moment despre haosul de la Dinamo: „Uhrin ne-a cerut un singur lucru”

CSU Craiova, mutare impresionantă pe piața transferurilor! Ouzounidis și-a luat fundaș trecut pe la Dinamo și FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dora
dora  •  23 Iunie 2021, 15:51

Dacă ar fi marcat măcar un gol János Botorok în sezonul trecut ar fi fost tare bine !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează