FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - ASTRA 1-0

SEPSI - ASTRA 1-0 // Ce l-a dezamăgit pe Costel Enache la primul meci pe banca giurgiuvenilor: "Le-am zis la pauză"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 noiembrie 2018 18:04

Astra Giurgiu a piedut în deplasarea de la Sepsi, scor 0-1. Costel Enache, aflat la primul meci pe banca giurgiuvenilor, e nemulțumit de modul în care s-au comportat elevii săi după pauză. 

"Nu punctul ni-l propusesem. Aveam alte gânduri, mai constructive decât un rezultat de egalitate. Am avut doupă reprize total diferite. În prima am fost lucizi, dar după pauză am fost dezorganizați, nu ne-am creat nici ocazii.

Sunt lucruri pe care încercăm să le corectăm. Nu avem foarte mult timp la dispoziție. Am discutat la pauză, le-am spus să fim atenți în defensivă, dar nu a funcționat. Aici este supărarea mea.

E primul meu meci, am încercat să îmi fac o idee despre echipă, despre nivel. Urmează câteva etape în care putem corecta situația din clasament.

Denis Alibec e un jucător care e mereu supravegheat bine de adversari, are marcaj atent asupra lui. A participat la joc, a fost implicat și în momenentul defenisv. Au fost câteva momente în care a avut oportunități bune de gol, dar nu putem vorbi doar de un jucător", a declarat Enache la TV Digi Sport. 

Vezi și: SEPSI - ASTRA 1-0 // VIDEO Golul magnific marcat de Tandia duce gazdele pe loc de play-off! Clasamentul actualizat al Ligii 1

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
minell73
minell73  •  25 Noiembrie 2018, 01:16
Postat de ray51 pe 24 Noiembrie 2018, 18:14

Atentie la esecuri draga Costele. Inca unu si pa Astra ! Asa-i acolo.

Astra INCA e un club care se respecta. Daca rezultatele nu sut favorabile, e normal sa se ia masuri. Dar vima, cred eu, e la jucatori. Asta e valoarea Astrei la ora actuala.

ray51
ray51  •  24 Noiembrie 2018, 18:14

Atentie la esecuri draga Costele. Inca unu si pa Astra ! Asa-i acolo.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close