FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - ASTRA 2-3

SEPSI - ASTRA 2-3 // Csaba Laszlo e nemulțumit: „Avem jucători de naționala României, dar mie îmi greșesc la gol”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 octombrie 2019 20:20

Csaba Laszlo (55 de ani), antrenorul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, s-a arătat dezamăgit de prestația elevilor săi în meciul cu Astra Giurgiu, pierdut cu scorul de 2-3.  

Antrenorul covăsnenilor i-a criticat pe fundașul Florin Ștefan (23 de ani) și mijlocașul Ronaldo Deaconu (22 de ani), despre care spune că au făcut greșeli inacceptabile.  

„Trebuie să fim mai agresivi, să alergăm mai mult. Dacă facem greșeli ca astea... Nici copiii nu fac așa ceva. Uite că Ștefan a jucat la naționala României (nr. pentru România U21), dar mie mi-a greșit la golul 3! În repriza a doua am vrut să revenim și să câștigăm, dar a venit golul acela. Îi felicit pe cei de la Astra pentru că au luat toate cele trei puncte.  

Dacă pierzi o minge ca Deaconu de la 20 de metri de poarta adversarului... Eu cred că avem probleme mari.

Am avut o oportunitate să urcăm în clasament și am pierdut meciul. Nu am arătat agresivitatea pe care o vreau eu. Dacă nu ești atent și agresiv la fiecare greșeală, iei un gol. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, dar eu cred că am avut un penalty neacordat”, a spus Csaba Laszlo, la Look Sport.  

„Eu cred că am făcut o partidă bună și am avut o posesie mai bună decât cei de la Astra. Au marcat pe greșelile noastre. Meritam mai mult în această seară și ne pare rău că nu am putut să îi răsplătim pe fani. Trebuie să ne regrupăm și să câștigăm meciurile viitoare” - Ronaldo Deaconu  

VEZI ȘI: 

SEPSI - ASTRA 2-3 // Denis Alibec s-a enervat, Bogdan Andone îl cocoloșește: „Ne va ajuta cu Suedia și Spania”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1697858810344617
Farago Rozalia  •  20 Octombrie 2019, 23:54

Sok a duma Domnul

dora
dora  •  20 Octombrie 2019, 21:40

Du-te, ba, ca si tu ai facut niste schimbari, mai ales pe prima...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează