FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - BEROE 0-1

SEPSI - BEROE 0-1 // Leo Grozavu, discurs vulgar după ultimul amical: „Băieți, diferența o face «ciocanul». Noi coțăim mingea”

Articol de GSP - Publicat marti, 21 ianuarie 2020 21:28

Sepsi OSK a pierdut amicalul de marți cu bulgarii de la Beroe, 0-1, iar antrenorul Leo Grozavu (52 de ani) a recurs la un discurs plin de injurii la finalul partidei disputate în cantonamentul din Turcia. 

Nemulțumit de prestația jucătorilor săi, Leo Grozavu i-a băgat pe aceștia într-o ședință-fulger la finalul celor 90 de minute: 

„Să nu vă mai aud de acum că vă plângeţi de antrenamente, de orice altceva. În momentul de faţă, diferenţa între noi şi ăia o face «ciocanul», nu fotbalul. Că degeaba ştim fotbal, Căline! Degeaba ştim fotbal! Vin ăştia, ne dau două-trei «ciocane» în cap şi ne-au liniştit.

Ca să poţi să joci fotbal, prima oară trebuie să poţi să alergi şi să ai vână în tine! După aceea, vedem noi. Noi, românii, suntem fotbalişti, dar de masă. Fotbal de masă, fotbal de scaun, fotbal din ăsta. Când dăm de Europa, de ăştia tari, vin şi ne dau ciocane! Fotbalul e simplu. Noi o coţăim de 30 de minute şi nu ajungem la poarta adversă. 

Adversarul a prins-o, buf, imediat direct pe poartă. Muncă mai multă, ok?”, a fost mesajul cu care Leo Grozavu a încercat să-și monteze jucătorii. 

  • Captură TV Telekom Sport

VIDEO // Fulop la pătrat » Istvan și Lorand au acceptat un bi-interviu la propunerea Gazetei Sporturilor

Vezi și: 

VIDEO Cât de bine se cunosc Istvan și Lorand Fulop? Reporterii GSP i-au supus unui test amuzant :)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
breitner
breitner  •  22 Ianuarie 2020, 13:11
Postat de caoradea pe 22 Ianuarie 2020, 00:15

Nivel academic ! Specific romanesc...

Pai aia n-au nici 4 clase facute pe bune! Le-a vorbit "pe limba lor", pentru a intelege cate ceva!

caoradea
caoradea  •  22 Ianuarie 2020, 00:15

Nivel academic ! Specific romanesc...

123701992342236
Marcello Kazan  •  21 Ianuarie 2020, 23:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează