FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CHINDIA 2-0

SEPSI - CHINDIA 2-0. Criză de nervi a lui Emil Săndoi după o nouă înfrângere: „Nu e normal! Nu putem fi atât de naivi!”

Emil Săndoi și-a criticat jucătorii după eșecul cu Sepsi. foto: Bogdan Bălaș +22   FOTO
Emil Săndoi și-a criticat jucătorii după eșecul cu Sepsi. foto: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 20:05 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 11:05

Emil Săndoi (55 de ani), antrenorul Chindiei Târgoviște, a avut o reacție furibundă la finalul meciului cu Sepsi, 0-2, supărat pe jucătorii săi după un nou eșec în Liga 1.

Tehnicianul care a preluat formația dâmbovițeană în urmă cu două săptămâni i-a reproșat pe un ton ridicat lui Josip Ivancic faptul că a lăsat-o pe Chindia în inferioritate numerică în minutul 24. La scorul de 0-0, croatul de 29 de ani a încasat două cartonașe galbene în decurs de doar patru minute. 

„Facem greșeli în continuare. După ce că suntem în situația în care suntem, nu putem să fim atât de naivi încât să facem faulturi pe la jumătatea terenului, să lăsăm echipa în zece.

Florea a intrat după o lună de activitate și a avut câteva faze de poartă, dar nu văd realizări la ceilalți jucători, nu văd realizări la străini. Nu e normal! 

Sunt foarte supărat, toată lumea e supărată. Încerc să fac niște principii după care să ne ghidăm, dar rămâi fără comentarii când vezi asemenea greșeli. E dificil și pentru mine, sunt aici de doar două săptămâni. E o situație foarte grea, am știut în ce mă bag și vom vedea ce e de făcut în continuare. Sperăm să facem din ce în ce mai puține greșeli în continuare”, a declarat Săndoi, la Look Sport. 

Clasament play-out Liga 1:

FOTO. Sepsi - Chindia Târgoviște 2-0, prin vizorul fotoreporterilor GSP: 

+18 FOTO
  • foto: Bogdan Bălaș

Vezi AICI toate detaliile de la meciul Sepsi - Chindia 2-0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close