FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Acuze către Budescu: „Ne-a dus cu zăhărelul” » Detalii despre transferul ratat

Constantin Budescu // FOTO: Imago
Constantin Budescu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 februarie 2022 13:21 / Actualizat miercuri, 02 februarie 2022 13:27

Attila Hadnagy, acum directorul general al clubului Sepsi, a vorbit la emisiunea GSP LIVE despre ratarea transferului lui Constantin Budescu (32 de ani).

După plecarea de la FCSB, mijlocașul ofensiv a ajuns la FC Voluntari, deși le promisese șefilor lui Sepsi că le va accepta oferta, dar s-a răzgândit în ultima clipă, spre nemulțumirea șefilor echipei din Sf. Gheorghe.

Ce ar însemna pentru Sepsi ca Viktor Orban să piardă alegerile în Ungaria: „Normal că vrem să câștige”
SEPSI
Ce ar însemna pentru Sepsi ca Viktor Orban să piardă alegerile în Ungaria: „Normal că vrem să câștige”

VIDEO Attila Hadnagy, despre Constantin Budescu: „E unul dintre cei mai buni jucători din campionat, ne-ar fi ajutat mult!”

„Am închis telenovela Budescu. Eu am vorbit mult cu el, chiar și după meciul jucat de FCSB aici. După aceea, el m-a sunat pe mine și-a mi-a spus că vrea să vină la noi. Eu nu mi-am permis să-l sun pentru că știam că e un jucător scump. E unul dintre cei mai buni din Liga 1 și nu ne gândeam că puteam să vorbim cu el. Budescu vorbește cu jucătorii noștri, știe ce e la noi. Ne-a zis că i-a plăcut atmosfera.

A decis să meargă la Voluntari. Pot spune că ne-a deranjat puțin. Ne-a dus cu zăhărelul. A zis că vine la 10, vine la 13, vine la 16... După aceea nu a mai ajuns. Nu era nicio problemă dacă spunea că are nevoie de câteva zile pentru a decide. Mi-a arătat o poză că are bagajele făcute, dar mi-a zis că discută cu soția, care nu-l lăsa să plece. 

Duminică seară am vorbit cu el și mi-a zis că luni ajunge, după amiaza. I-am spus să vină până în ora 15. Luni seara am aflat că a avut o discuție cu familia. Dar nu sunt supărat pe el. Îi doresc tot ce e mai bun”, a declarat Hadnagy la GSP LIVE.

Citește și:

Liga 1 are doi campioni: Toni Petrea și Marius Șumudică » De când a fost angajat, antrenorul de la FCSB e peste CFR Cluj și Dan Petrescu!

Echipa din Liga 1 care l-a dorit pe Edi Iordănescu: „Nu ne-am înțeles la bani”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
229465902041427
Vasile Dinca  •  02 Februarie 2022, 14:03

Mai bine ca nu a venit la voi! Oricum...e trecut! Va mai lua si voua nu stiu cati bani! L a pacalit destul pe Becali!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează