FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CRAIOVA 1-0

SEPSI - CRAIOVA 1-0. Devis Mangia după al 3-lea meci fără gol marcat : "E clar că avem o problemă la finalizare!"

Devis Mangia FOTO: Bogdan Bălaș
Devis Mangia FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iulie 2018 20:03

După înfrângerea cu Sepsi, scor 0-1, Craiova lui Devis Mangia a ajuns la 3 meciuri consecutive fără gol marcat în actualul sezon. Italianul nu și-a pierdut încă răbdarea.

U Craiova nu a marcat niciun gol în cele 3 meciuri din acest sezon. A pierdut Supercupa României contra celor de la CFR Cluj, scor 0-1, a terminat la egalitate cu Poli Iași în prima etapă, scor 0-0, iar acum a pierdut la Sepsi, scor 0-1. 

"Am făcut un meci prost, iar când o echipă are o asemenea prestație pierde. Nu sunt foarte multe de spus, am jucat rău și rezultatul este normal.

E clar că avem o problemă la finalizare. Nu sunt supărat pe jucători, asta a fost azi. Trebuie să ne recuperăm și să încercăm să facem lucruri mai bune decât am făcut azi. Trebuie să încercăm să îmbunătățim jocul, nu este vorba de criză.

Mesajele mele la adresa conducerii nu le voi spune în fața camerelor TV. Dacă voi avea ceva de spus, legat de transferuri, o voi face în birou. E normal să fim criticați de suporteri, ei trebuie să spună ceea ce gândesc", a declarat Mangia conform Look TV.

Vezi și: VIDEO + FOTO Sepsi Sf. Gheorghe s-a distrat cu Craiova! Formația lui Mangia, fără gol marcat în acest sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
antalmihai
antalmihai  •  29 Iulie 2018, 22:36

prostilor, nesimtitilor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează