FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CSU CRAIOVA

FOTO Decizie halucinantă a lui Kovacs în Sepsi - Craiova » A dat penalty la fault în atac!

Istvan Kovacs/ foto Raed Krishan (GSP) +15   FOTO
Istvan Kovacs/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 04 februarie 2024 16:48 / Actualizat duminica, 04 februarie 2024 17:27

Sepsi - Universitatea Craiova. Istvan Kovacs a dat penalty pentru olteni în startul reprizei a doua, la un duel între Denis Ciobotariu și Jovan Markovic.

Markovic a vrut să îl dribleze pe Ciobotariu, fundașul a întins piciorul după minge și a fost călcat de atacantul Craiovei, care ulterior a căzut. Când l-a văzut pe Jovan jos, Kovacs nu a stat la discuții și a dat penalty pentru oaspeți.

FOTO. Istvan Kovacs, greșeală uriașă în Sepsi - Universitatea Craiova

+11 FOTO

După câteva momente, Sorin Costreie și Vlad Baban, arbitrii din camera VAR, au intervenit și l-au chemat pe Kovacs să revadă faza. Istvan s-a convins și el după câteva momente de eroarea făcută și a corectat-o, a dat fault în atac, fără să îi dea galben lui Markovic.

Nu a fost prima greșeală a lui Kovacs în acest meci. În minutul 19, jucătorii lui Sepsi au protestat și ei din cauza arbitrajului. Gabriel Debeljuh (27 de ani) a căzut în careu, după o neînțelegere între David Lazar (32 de ani) și Raul Silva. Faza a fost analizată din nou, dar arbitrul Istvan Kovacs nu a dictat penalty.

VIDEO. Atmosfera de la Sepsi - Universitatea Craiova

Citește și:

Momente încinse în startul meciului Sepsi - Universitatea Craiova » Oltenii, gol anulat, gazdele au cerut un penalty
SEPSI - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Momente încinse în startul meciului Sepsi - Universitatea Craiova » Oltenii, gol anulat, gazdele au cerut un penalty
Elias Charalambous, mesaj amuzant când a aflat că îl înfruntă pe Hagi de ziua lui » Ce spune despre noul contract: „Nu mă interesează așa mult”
FCSB - FARUL
Elias Charalambous, mesaj amuzant când a aflat că îl înfruntă pe Hagi de ziua lui » Ce spune despre noul contract: „Nu mă interesează așa mult”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
zb59
zb59  •  05 Februarie 2024, 01:05
Postat de observator_federal pe 04 Februarie 2024, 17:41

Markovic driblează excelent pe spații mici, fecesebistii îsi aduc aminte și acum (nu cu plăcere, dar orișicât, au fost goluri memorabile!) de două rânduri când le-a marcat după ce a driblat 5 adversari (sau 4, că pe unii i-a luat la rând de două ori) ros-albaștri... Azi driblase adversarul, si faptul că apoi l-a călcat pare inexplucabil - CERT ESTE CĂ NU A FAULTAT INTENTIONAT, NU E FAULT ÎN ATAC (așa cum spun la unison toti băetii din studioouri și redactii). Oftică mare... Dar despee golul anulat de VAR Craiovei în debutul meciului NU mai spuneți nimic???

Bai, jurnalistii gsp isti, de unde stiti voi ca au fost fault in atac!? Ati absolvit vreun curs de arbitraj, ati arbitrat vreodata un meci de fotbal, ati fost in teren la acele faze!? Si, apropos, de offside ul jucatorului Universitatii Craiova, voi credeti ca pozitia acelui tusier i-ar putea permite vreodata sa spuna ca a fost sau nu offside!? Tusierul ala chiar daca a facut scoala, habar nu are despre o regula de baza:pozitionarea in teren. Iata ce spune regulamentul jocului: “ The linesman should be in line with the second last defensive player at all times.” Si uitati-va in poza voastra unde este el!:)

kuba.fcu
kuba.fcu  •  04 Februarie 2024, 19:11

Jenibil cum ungaru ajuta moqosoaia să intre în play off! Cum a ras ungaru de secui :))))))))

fereu
fereu  •  04 Februarie 2024, 18:49

Asta e cu mintea la banii din samion li. La siperiga vine de plictiseala..

Vezi toate comentariile (13)
Comentează