FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 0-1

SEPSI - DINAMO 0-1 // EXCLUSIV Ce a scris arbitrul Sebastian Colțescu în raport: „Mi-au adresat cuvinte jignitoare”

Sebastian Coltescu
Sebastian Coltescu

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2019 16:45

Meciul de sâmbătă dintre Sepsi și Dinamo, 0-1, a iscat un întreg scandal între conducerile celor două echipe după ce fanii oaspeților au fost acuzați că au avut scandări xenofobe la adresa fanilor lui Sepsi.

Potrivit surselor GSP.RO, arbitrul Sebastian Colțescu nu a scris în raportul de la finalul meciului de scandările fanilor lui Dinamo.

Scandal cu oficialii lui Sepsi

Touși, în raportul lui Colțescu apare că, la finalul partidei, arbitrul a fost înjurat de către oficialii celor de la Sepsi.

 „După fluierul final, în timp ce mă întreptam către vestiarul arbitrilor, la ieșirea de pe teren, pe pista de atletism, am fost oprit de un reprezentat al gazdelor, responsabil cu tabela de marcaj, care mi-a adresat cuvinte jignitoare în prezența arbitrilor asistenți și a domnului Berecz Gyula, reprezentat al clubului gazdă. L-am rugat pe domnul Berecz să îl identifice, însă nu a vrut și mi-a adresat și acesta cuvinte jignitoare”, se arată în raportul lui Colțescu.

Oficialii gazdelor susțin că, la finalul meciului, responsabilul cu tabela de marcaj al clubului Sepsi i-a transmis lui Sebastian Colțescu doar: „Ai arbitrat slab”, pe un ton mai dur.

Conducerea celor de la Sepsi a cerut ca Dinamo să fie anchetată de LPF (Detalii AICI).

 Citește și: 

EXCLUSIV Dănciulescu reacționează după ce Sepsi a cerut sancționarea lui Dinamo: „Atitudine patetică și penibilă! Noi am fost făcuți țigani”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
172152169919161
Dan Ionescu  •  12 Februarie 2019, 07:50

Coltescu ,Fesnic si Avram sunt cei mai slabi arbitri din Liga 1.Dinamo e clar ajutata mai smechereste .Cred ca macelul adevarat va fi la Dinamo-Botosani.

valii_sv
valii_sv  •  11 Februarie 2019, 20:14
Postat de Sabin Ellak pe 11 Februarie 2019, 19:32

Coltescu a castigat meciul !!Si nu prima oara,ci a treia oare a fluierat importiva lui SEPSI OSK! Coltescu inca de la incercarea de sinucudere ar fi trebuit exclus din arbitraj,iar Dinamo nu merita sa fie nici in paly out,datorita lipsei sportivitatii de la presedintele sau pana la ultrasii dinamovisti.Ce au facut in Sfantu Gheorghe,intr-un stat de drept ar fi fost exclusi din campionat,mai ales ca sint de mai multe ori recidivisti !!

Tu daca esti roman de ce nu stii sa te exprimi in limba romana ?

idi53
idi53  •  11 Februarie 2019, 20:13

Tinutul secuiesc PAMANT ROMANESC!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează