FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI-DINAMO

SEPSI-DINAMO // EXCLUSIV Eugen Neagoe se teme de jocuri de culise înaintea meciului direct: „Să ne dăm toți la o parte ca să intre Dinamo în play-off?!”

Articol de - Publicat joi, 07 februarie 2019 08:38

Sepsi a pierdut surprinzător cu Voluntari, însă Eugen Neagoe, 51 de ani, are încredere că echipa își va reveni cu Dinamo. Pune însă presiune, fiind deranjat de arbitrajul de care au beneficiat „câinii” la meciul contra Iașiului, prestație care speră să nu se repete și sâmbătă. 

  • Sepsi - Dinamo e sâmbătă, de la ora 20:00, liveTEXT+VIDEO și FOTO pe GSP.ro și în direct la TV Digi, TV Telekom și Look TV 

- Domnule Neagoe, ați pierdut cu Voluntari, cum cade acest rezultat înaintea meciului cu Dinamo?
- Recunosc că nu ne pică deloc bine. Am jucat slab, poate cel mai prost meci al nostru. Sunt puncte importante pe care le-am pierdut. Am intrat cu nasul pe sus și am fost taxați. A fost rușinos ce s-a întâmplat, dar trebuie să gândim că nu este nimic pierdut și să vedem ce trebuie să corectăm pentru acest meci cu Dinamo. Am vorbit deja cu băieții, ei știu bine ce au de făcut.

- Ați urmărit meciul lor cu Poli Iași?
- Da, chiar de două ori. L-am văzut live și l-am urmărit și a doua zi. V-aș ruga să vă aduceți aminte că și eu am fost într-o situație similară în urmă cu câteva luni la Sepsi, când am avut o echipă mult schimbată. Nu e ușor de gestionat o astfel de situație. Dar Mircea are experiența necesară și o poate face.

- 3-0 e un rezultat categoric și jocul lor a părut mult mai bun decât cel din toamnă...
- Cred că este prematur să ne dăm cu părerea despre joc. Nu înțeleg de ce e toată lumea așa fixată pe ideea asta că Dinamo trebuie să fie în play-off. Mi se pare că toți pun o presiune inutilă.

- Vă temeți de ceva anume?
- Nu e vorba că mă tem de ceva, îmi doresc doar să nu fie greșeli în favoarea vreunei echipe. OK, Dinamo a arătat mai bine acum, dar deocamdată e departe de play-off și nu trebuie adusă artificial acolo. E foarte greu să se califice.

"Le-am zis jucătorilor să fie atenți la arbitraj"

- Puteți fi surprinși cumva?
- Nu cred că ne pot surprinde cu ceva deosebit. Eu nu vreau să mai continue greșelile în favoarea unei echipe. Păi ce să facem, să băgăm în play-off o echipă așa, doar că se numește Dinamo? Nu putem să ne dăm la o parte. În 22 de etape n-am auzit să vorbească cineva despre o greșeală de arbitraj pro Sepsi.

- Dar mai are Dinamo șanse reale la play-off?
- Părerea mea e că nu au nicio șansă la play-off, dar nu este corect ce se întâmplă. Nu e normal, sunt echipe care pierd puncte importante în meciurile cu ei dacă continuă greșelile de arbitraj. Văd și pe la televizor că se tot vorbește numai despre Dinamo. Ce să facem? Să ne dăm toți la o parte? Nu e corect ca o echipă să fie ajutată să intre în play-off. Toate celelalte echipe muncesc, investesc. Toate trebuie tratate la fel.

- Cum îi motivați pe jucători?
- Ei știu bine ce au de făcut, doar că trebuie să ne prezentăm total diferit față de cum a fost la meciul cu Voluntari. E păcat să dăm cu piciorul la tot ce am făcut bun în toamnă. Am însă încredere în băieți că-și vor reveni.

- Le spuneți ceva special?
- Să fie foarte atenți, să nu se lase provocați! Inclusiv la arbitraj. S-au făcut greșeli foarte mari în defavoarea noastră în toamnă. Dacă nu erau acele greșeli, cred că acum eram deja în play-off, iar acest meci ar fi fost mai simplu.

8 punctele despart pe Sepsi (locul 5) și Dinamo (locul 11) în acest moment

"Trebuie să avem atitudine, să jucăm ceea ce știm și ce am dovedit că putem! Am arătat că suntem o echipă solidă, nu trebuie să ne autosabotăm"  Eugen Neagoe, antrenor Sepsi

"Tandia nu mai pleacă de la Sepsi! E un fotbalist valoros, dorit de cele mai bune echipe din România. Până în vară nu mai are pentru ce să se gândească la ofertele pentru el" Eugen Neagoe, antrenor Sepsi

  • SEPSI - DINAMO este sâmbătă, de la ora 20:00, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  07 Februarie 2019, 19:15

Daca va castiga Dinamo, sigur se vor analiza toate fazele(chiar si cele mai simple,eventual si aut-urile) din care sa se poata spune ca arbitrii au avantajat pe Dinamo!Neagoe,numai marlanii mai procedeaza asa:pun presiune pe arbitri ori isi cauta scuze intr-un caz de esec!Rusine! In situatia in care e Dinamo, daca eram antrenorul echipei adverse sigur declaram ca vom juca si ii vom bate!Dar ticalosii se fac de ras!

1260234347346768
Ioan Trisi  •  07 Februarie 2019, 18:58

Ma gandeam sa-i scriu lui David sa fie cu bun simt,ca nesimtiti sunt cu gramada!Dar dupa ce am citit ce au declarat iesenii si Neagoe, m-am razgandit: cu marlanii nu poti sa te comporti ca un domn,asa ca Davide da-i inainte cu tupeu,altii au prea mult si se creaza un dezechilibru!Si nu e benefic!

108912349602495
Trevor Trevor  •  07 Februarie 2019, 16:23
Postat de rocky2 pe 07 Februarie 2019, 16:16

Vrei sa-ti arat scorurile dintre nas si fin? Unde dupa acel rusinos blat 2-5, de pe stadionul de trista amintire Ghencea, menit sa-i salveze de la retrogradare, cinci sezoane finul a castigat toate meciurile tur si retur? Aia nu e reciprocitate, e restituire plus dobanda!

ce treaba are? eu am spus doar ca mi se pare cam suspecte scorurile toate identice si atat daca vrei tu sa zici de nasi zii ce vrei nu ma deranjeaza

Vezi toate comentariile (39)
Comentează