FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO, ORA 21:45, DIGISPORT, TELEKOMN ȘI LOOK, LIVETEXT PE GSP

SEPSI - DINAMO. Presiune totală pe Miriuță! Ultimele detalii în ziua unui meci esențial pentru play-off + Cum a gândit primul "11" cu Sepsi

Articol de GSP - Publicat luni, 04 decembrie 2017 09:48

Dinamo n-a mai încheiat o etapă pe o poziție de play-off de pe 11 septembrie, de la eșecul cu Timișoara (1-2) acasă, iar Miriuță a transmis mesaje clare către șefi.

Dinamo "a arestat" locul 7 și nu-l mai lasă! Poziția atât de hulită de către roș-albi, de la antrenorul Vasile Miriuță și până la suporteri, care menține echipa în afara play-off-ului, s-a lipit de formația din Ștefan cel Mare începând cu etapa a 9-a.

Mai exact după eșecul cu ACS Poli Timișoara (1-2), de acasă, pe 11 septembrie, pe când echipa era antrenată de Cosmin Contra. De atunci, Dinamo a rămas pe locul 7, o singură rundă, a 14-a, urcând o poziție, doar fiindcă Viitorul avea golaveraj mai slab. Zece etape pe locul 7, Miriuță și compania vor încheia și această rundă acolo, doar că se mai poate apropia de zona de play-off, de pozițiile 4-6, printr-un succes diseară.

"Voi fi la Budapesta, cu telefonul deschis"

Miriuță știe că soarta-i este complicată în prezent. N-a uitat că acum două săptămâni a fost foarte aproape de a fi demis, doar refuzul lui Claudiu Niculescu de a prelua Dinamo - după ce cu o seară înainte de anunțul oficial, acceptase postul! - menținându-l pe "Tati" pe mai departe în Ștefan cel Mare.

"Lucrurile sunt simple, dacă conducerea va dori să rămân, rămân, dacă nu va dori să mă țină în continuare, voi pleca. Nu stau cu forța! Oricum, eu voi pleca ținând capul sus. Îmi fac treaba cât mai bine. Eu voi fi acasă, la Budapesta, pe 19 decembrie, dar am mereu telefonul deschis, voi aștepta hotărârea. Nu țin de scaun la Dinamo, dar atât timp cât sunt aici, îmi fac treaba și o mie la sută", a comentat antrenorul.

Dezamăgit

Căruia nu i-a trecut supărarea pe faptul că a fost aproape să fie demis după numai 9 meciuri: "Am fost dezamăgit de atitudinea conducerii. Dacă nici cu mine nu poți să discuți, nu știu cu cine poți discuta în lumea asta! Am fost dezamăgit, dar viața merge înainte. Eu îmi doresc să fim în primele 6 la finalul anului 2017. Corect, locul pe care vom fi are o mare importanță pentru viitorul meu, vom vedea pe 19 decembrie".

Echipe probabile

sepsi dinamo

 

3 meciuri mai are Dinamo de jucat în 2017: cu Sepsi (deplasare), cu Voluntari (acasă, pe 11 decembrie) și cu Timișoara (în deplasare, pe 18 decembrie)

2este poziția cea mai înaltă pe care Dinamo a încheiat o etapă în acest campionat, runda inaugurală. Apoi, de două ori pe locul 4, de 4 ori pe locul 5 și de două ori pe locul 6

"Mă duc împăcat dacă e, am făcut tot ceea ce a depins de mine. Îmi doresc enorm să rămân aici, am venit cu sufletul deschis la Dinamo pentru suporteri, e clubul la care țin foarte mult, dar conducerea va decide pe 19 decembrie"
Vasile Miriuță, antrenor Dinamo

Mesaj pentru Patrick Petre

Ionuț Nedelcearu i-a transmis un mesaj războinic amicului Patrick Petre: "Pe teren nu mai contează prietenia, vom da totul pentru a câștiga, fiindcă sunt foarte importante cele trei puncte în cursa pentru play-off. Știm că și Patrick va fi motivat, că va dori să demonstreze că merita să rămână aici, însă Dinamo trebuie să învingă, asta contează".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (10)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Decembrie 2017, 14:28

sincer din primul 11,dinamo are doar 2 jucatori de doamne ajuta,hanca si salomao,dintre care hanca nu e in forma deloc anul asta,deci cum sa merita sa fie in play off,daca vor fi acolo,doar prin noroc sau ajutoare diverse

dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Decembrie 2017, 12:38

cat timp nu-l baga pe Bokila totul va fi ok. Forza Dinamo !

capca1
capca1  •  04 Decembrie 2017, 12:10

Băi, mă leși ? Nici pe Sepsi să nu-i bată ?! Dacă-i așa, nici nu trebuie să mai aștepte 19 decembrie! Păcat, Miriuță este antrenor bun, doar că Dinamo, în acest moment, este foarte jos !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează