FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO

video + foto „A plouat” cu jucării de pluș la Sepsi - Dinamo! GSP.ro are detaliile gestului care i-a surprins pe fotbaliști

Articol de - Publicat marti, 05 decembrie 2023 13:56 / Actualizat marti, 05 decembrie 2023 14:32

Conducerea clubului Sepsi a făcut un apel pentru ca suporterii prezenți la partida cu Dinamo să aducă jucării de pluș pentru copii nevoiași din Covasna. „S-au strâns câțiva saci buni”, au reacționat oficialii grupării, care a organizat pentru al 3-lea an la rând un asemenea „eveniment”.

„A plouat” cu jucării de pluș în pauza meciului Sepsi - Dinamo (2-1), de la Sfântu Gheorghe. Din fiecare colț al stadionul, spre gazon, au "zburat" sute de jucării de pluș, iar imaginile au fost imortalizate și de fotoreporterul Gazetei Sporturilor, Cristi Preda, care s-a aflat în mijlocul acțiunii.

Cu câteva zile înaintea acestui duel din Liga 1, suporterii ardelenilor au fost îmbiați să vină la partidă cu fel de fel de cadouri pentru copii, pentru al treilea an la rând fiind inițiată această idee.

Cosmin Matei, cel mai înjurat jucător de la Sepsi de către dinamoviști: „Eu asta le urez!”
SEPSI - DINAMO
Cosmin Matei, cel mai înjurat jucător de la Sepsi de către dinamoviști: „Eu asta le urez!”

Oficial Sepsi: „Sunt cadouri pentru copiii nevoiași din Covasna"

"Am făcut un apel la oameni, iar aceștia au răspuns pozitiv pentru al treilea an consecutiv. Sunt cadouri pentru copiii nevoiași din județul Covasna cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. Încercăm, pe cât posibil, să le luminăm aceste zile.

Îi mai ajutăm și noi, clubul, cu ce putem, în așa fel încât să fie niște sărbători mai frumoase. Pe această cale, ținem să mulțumim suporterilor prezenți la meci pentru gest", a explicat Edith Kiss, directoarea de comunicare a clubului din Sfântu Gheorghe, într-o intervenție pentru GSP.ro.

4meciuri fără victorie, două eșecuri și două remize, au obținut cei de la Sepsi până la victoria de luni seară cu Dinamo (2-1)

Și jucătorii celor două echipe s-au amuzat, la pauză, de moment, mai ales că jucăriile zburau pe lângă ei.

2.900de spectatori au fost prezenți pe Sepsi Arena luni seară la meciul cu "câinii"

VIDEO A plouat cu plușuri pentru copii la Sepsi - Dinamo! Gsp.ro a aflat destinația

Citește și alte știri:

VIDEO Scene surprinse de reporterii GSP după Sepsi - Dinamo » Cum au reacționat suporterii „câinilor” la adresa jucătorilor

EXCLUSIV // VIDEO + FOTO Iată tortul perfect pentru sărbătoritul zilei, Eric de Oliveira: „Nu m-am putut bucura de el, n-a ajuns la mine!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează