FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FARUL 0-1

FOTO Gică Hagi a izbucnit la adresa propriului staff: „Sunt nervos, e o greșeală foarte mare! Să mi se spună că poate juca și apoi să văd asta?!”

Dragoș Nedelcu / Captură Digi Sport +18   FOTO
Dragoș Nedelcu / Captură Digi Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2022 18:59 / Actualizat luni, 10 octombrie 2022 03:44

Gică Hagi (57 de ani), antrenorul Farului Constanța, a ajuns la patru victorii consecutive în Liga 1, după succesul la limită înregistrat pe terenul lui Sepsi, 1-0. La final, „Regele” au avut propriile motive de nemulțumire.

Tehnicianul „rechinilor” l-a pierdut din nou pe Dragoș Nedelcu. L-a introdus pe teren în minutul 54, însă mijlocașul a rezistat doar un sfert de oră, fiind schimbat în minutul 69 după ce a acuzat probleme musculare. Hagi și-a certat oamenii din staff-ul medical.

Sepsi - Farul 0-1 » Victorie în corzi. „Marinarii” au suferit la Sfântu Gheorghe, dar au rezistat asediului și se desprind în fruntea SuperLigii
Sepsi - Farul 0-1
Sepsi - Farul 0-1 » Victorie în corzi. „Marinarii” au suferit la Sfântu Gheorghe, dar au rezistat asediului și se desprind în fruntea SuperLigii

Gică Hagi, după ce l-a văzut pe Nedelcu în lacrimi pe bancă: „Sunt nervos! E o greșeală foarte mare”

„Sunt nervos că l-am pierdut pe Nedelcu. A stat o lună și ceva, acum să stea să joace cinci minute, să mi se spună că poate să joace și apoi să vad asta...

Nu e departamentul meu, fac parte din staff-ul meu, dar eu nu răspund de partea fizică. Din punctul meu de vedere, e o greșeală foarte mare, iar ei trebuie să revizuiască ce fac acolo!”, a spus Hagi, conform Digi Sport. 

Gică Hagi a izbucnit la adresa propriului staff: „Sunt nervos, e o greșeală foarte mare! Să mi se spună că poate juca și apoi să văd asta?!”
Gică Hagi, nervos la interviuri / Captură Digi Sport

Gică Hagi recunoaște: „Ultimele trei puncte sunt norocoase”

Hagi a analizat victoria reușită de elevii săi la Sfântu Gheorghe, recunoscând că echipa sa a avut noroc să plece cu toate punctele de pe terenul lui Sepsi. 

Ultimele trei puncte sunt norocoase, restul au fost meritate. Am făcut un fotbal extraordinar. S-a creat o echipă frumoasă. Azi voi reflecta, voi analiza ce s-a întâmplat. Vom încerca să jucăm mai bine decât astăzi cu cel puțin 50 la sută.

Știam că jucăm cu o echipă foarte bună, un joc foarte bun, combinativ, mobil. Sunt fericit pentru rezultat, am avut șansă multă, dar jocul nostru a suferit. Colectiv, ei au jucat mult mai bine decât noi. Dacă jucam ca ei, puteam marca mai mult. Cred că la noi doar anumiți jucători au jucat bine. Nu am reușit să facem presiune. Am pregătit să facem presiune în jumătatea lor”, a mai spus Hagi. 

Când am reușit, am fost periculoși și am dat gol, când nu am mai făcut asta, au venit peste noi. Nu trebuia să ne lăsăm dominați, trebuia să avem mobilitate, pase, dar, din păcate, unii jucători au putut, alții nu.

- Gheorghe Hagi, antrenor Farul Constanța

FOTO / Sepsi - Farul, prin vizorul fotoreporterului Bogdan Bălaș

Sepsi - Farul / foto: Bogdan Bălaș
Sepsi - Farul / foto: Bogdan Bălaș
Sepsi - Farul / foto: Bogdan Bălaș
Sepsi - Farul / foto: Bogdan Bălaș
Sepsi - Farul / foto: Bogdan Bălaș
+14 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO+VIDEO Sepsi - Farul 0-1 » Victorie în corzi. „Marinarii” au suferit la Sfântu Gheorghe, dar au rezistat asediului și se desprind în fruntea SuperLigii

Gigi Becali își atacă preferatul! Măsură drastică luată împotriva lui Octavian Popescu: „Brambureala de la el a plecat”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
grigs1981
grigs1981  •  09 Octombrie 2022, 23:44

De fotbalistul Gica Hagi nu avem ce discuta..."regele".Din pacate patronul si antrenorul Hagi nu are cei 7 ani de acasa...Se ia de toata lumea pentru ca ai lui sunt cei mai buni,arbitrii gresesc,el are intotdeauna dreptate,ridica tonul,intimideaza interlocutorii,NUMAI el stie ce este de facut in fotbalul romanesc...si,cand crede ca are sanse sa castige campionatul,ca acum,face toate astea de 10 ori mai mult,pentru ca,cum spune el are mentalitate de invingator...cu orice pret!A avut profesori buni pe timpul comunismului...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează