FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 0-0

SEPSI - FCSB 0-0 // Bogdan Andone a răbufnit: „Nu știu ce interese au unii, dar nu e normal să nu fim protejați deloc!” » Ce l-a nemulțumit pe antrenor

Bogdan Andone // foto: Raed Krishan
Bogdan Andone // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iulie 2019 23:02

SEPSI - FCSB 0-0 // Bogdan Andone (44 de ani) a tras concluziile după remiza înregistrată de roș-albaștri, 0-0 pe terenul lui Sepsi Sfântu Gheorghe.

„După primele 15-20 de minute, băieții au pus stăpânire pe joc și meciul s-a jucat la o singură poartă. Din nefericire, n-am reușit să marcăm. E un plus că n-am primit gol. Cei de la Sepsi au avut două contraatacuri, nimic special în rest. Am avut și o bară, dar n-am reușit să înscriem. Până la urmă, sunt bucuros că jucătorii mei și-au dorit să câștige. Au dominat copios, dar jucătorii n-au reușit să înscrie. N-am ce să le reproșez, am avut situații mari, chiar în ultimele minute de joc.

Bălașa n-are ritm de joc, Dennis Man a venit de la echipa națională de tineret, e vorba de o oboseală musculară. Încercăm să-i protejăm cât putem pe jucători. Am unii jucători care nu sunt la capacitate maximă, sunt doar la 50%”, a mărturisit tehnicianul roș-albaștrilor. 

„Nu e normal să nu fim protejați deloc!”

Bogdan Andone și-a exprimat apoi nemulțumirile cu privire la faptul că FCSB a disputat partida cu Sepsi lunea, cu doar trei zile înaintea meciului cu Alashkert din turul II al preliminariilor Europa League. 

„Ne așteaptă o deplasare lungă, nu înțeleg de ce am jucat cu Sepsi luni seara când noi vom avea o deplasare lungă în Armenia. Când să ne mai odihnim? Nu știu ce interese au unii, nu e normal să n-avem liniște și să nu fim protejați deloc”, a spus Andone, la Look Sport.

„Salomao e un jucător cu calități foarte bune, de asta l-am și adus. E un jucător care ne va ajuta foarte mult atunci când va fi pus la punct fizic”
Bogdan Andone, despre Diogo Salomao, trimis în teren în minutul 71 

Vezi aici toate detaliile de la meciul Sepsi - FCSB 0-0

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
ray51
ray51  •  23 Iulie 2019, 12:13

Jocul a fost mediocru. Mai frumoase au fost 2 curse ale gazdelor. Pacat ca au ratat.

risc_mix
risc_mix  •  23 Iulie 2019, 09:15

Unde o găsi nea gigi toți proștii ăștia? Cum deschid gura îți dai seama că e antrenor la fcsb. Toți pozează în victime. Păi bine mă andone, să nu știi tu că televizarea meciurilor a fost planificată de acum o lună când nu știa nimeni unde și cu cine veți juca în EL? Dacă erați programați sâmbătă probabil ne spuneai că cineva are interese, că voi ați jucat joi în EL și n-a fost timp de odihnă. Și tot așa. Jucați bă fotbal și lăsați lamentările, că n-are nimeni nimic cu voi. Problema e la voi. Valoarea îndoielnică a jucătorilor, antrenorilor, conducătorilor.

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  23 Iulie 2019, 08:41
Postat de legendavisinie pe 22 Iulie 2019, 23:36

Sunt protejați de federație. FC FCSB este o echipă înființată în 2003, care joacă direct în prima divizie, fără să fi participat niciodată în campionatele inferioare.

opa, cine comenteaza ? ce face Acaemia Rappid ? Sa nu uitam ca sunteti noi pe piata ... rapidul a falimentat . Cat despre Steaua // singura echipa profesionista din Romania .. restul wanabe ... fur cate un campionat si dispar cu banii ... si voi fanii aplaudati .. bravooo bha aplaudacilor ... applaudati si pe Dan Petrescu .. "Astana .. e super echipa .. e peste Real .. peste Barcelona ... voi nu stiti ... dar in Europa fara arbitraj e greu .. aia au VAR .... echipa adversa au Antrenor care pregateste Tactica.. eu am decat injuraturi"

Vezi toate comentariile (16)
Comentează