FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 1-5

SEPSI - FCSB 1-5 // FCSB e la mâna Craiovei! Gigi Becali și-a făcut calculele: „N-o să fie blat, vă explic eu cum stau lucrurile!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 mai 2019 23:24

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, e optimist că CSU Craiova va reuși să o învingă duminică seara pe CFR Cluj. 

  • Clujenii au nevoie de un singur punct în ultimele două meciuri, acasă cu CSU Craiova și în deplasare cu FCSB pentru a-și apăra titlul câștigat anul trecut.
  • CFR Cluj - CSU Craiova se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, Look Sport și TV Digi Sport. 

„Nu o să fie blat la CFR - Craiova. Hai să vă spun de ce. Craiova are acum nevoie de victorie pentru a scăpa de Viitorul. Craiova e o echipă cu pretenții, ea trebuie să rezolve calificarea în cupele europene. Cum face asta? Câștigând la Cluj. Dacă cei de la Craiova reușesc doar un punct la Cluj, iar Viitorul câștigă cu Astra, «La revedere!».

De asta am încredere în Craiova, pentru că eu au nevoie de victorie. M-am împăcat cu Mihai Rotaru. Dacă Craiova bate pe CFR Cluj, noi îi vom da 5 în ultima etapă CFR-ului, îi vom distruge!”, a spus Gigi Becali, la TV Digi Sport. 

Cum arată lupta pentru locul 3

Craiova, cu victorie în Gruia, tot are nevoie, în ultima etapă, să nu piardă acasă cu Viitorul pentru a termina pe locul 3. Motivul? A terminat sezonul regulat cu punctaj impar și a beneficiat de rotunjire, în vreme ce Viitorul a avut punctaj par.

Dacă se va întoarce de la Cluj fără niciun punct, iar Viitorul o bate pe Astra, atunci cele două vor fi la egalitate de puncte înaintea duelului din runda finală. Caz în care oltenii ar fi obligați să se impună în fața lui Hagi pentru a termina pe 3.

Clasament Program
3. CSU Craiova 36p CFR (d), Viitorul (a)
4. Viitorul 33p Astra (a), Craiova (d)

 

 

Vezi și: 

Gigi Becali i-a decis soarta lui Mihai Teja! Totul depinde de meciul CFR Cluj - CSU Craiova: „V-am spus de la început!” + ce spune despre discuțiile cu Șumudică

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  12 Mai 2019, 22:38

Si uite asa, dintr-odata, s-a impacat cu Rotaru, taman acum cand ii ardea buza mai tare. Sa vedem daca si dupa meci va mai vorbi la fel. Dar visul lui de a juca in ultima etapa cu titlul pe masa se va adeveri, adica il vor aduce clujenii la Bucuresti ca sa i-l arate oierului. Cat despre 5-0, sa fie sanatos si sa ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

badeadorian
badeadorian  •  12 Mai 2019, 12:28

Greseala din articol spune in fond ce vrea Gigi : "De asta am încredere în Craiova, pentru că EU au nevoie de victorie." Eu nu Ei !!!! Distanta dintre 'a vrea' si 'a putea' este uneori 'egala' . 0-0 , 1-1 nu este blat daca convine ambelor echipe . Sunt meciuri in care jucatori pe teren joaca la meci egal decat sa risti o infrangere , chestie de interes si instinct de conservare. Becali trebuia sa-si pazeasca oile mai din timp ...acum degeaba asteapta minuni de la Muntele Athos , Portos sau Aramis . Si aia cu ''5 le dam , ii distrugem'' este o clasica logoree Becaliota ...

para.para
para.para  •  12 Mai 2019, 12:30
Postat de Constantin Valentin pe 12 Mai 2019, 11:53

Daca Craiova face egal la Cluj are mari sanse sa piarda locul 3 pt ca este posibil sa fie invinsa de Viitorul la Craiova...Ca sa fie sigura de locul 3 trebuie sa bata CFRul la Cluj !

Atat tu cat si gigistii ambalatori, cum puteti demonstra ca, Craiova o sa piarda locul 3. Numai tu si gigistii de serviciu duminica visati la victoria Craiovei. Ce mi-ar place sa castige Craiova la Cluj, iar in ultima etapa, in fata tuturor gesepistilor, gigistilor si ambalatorilor, sa va dea CFR cu terenul in cap.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează