FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 1-5

SEPSI - FCSB 1-5 // Marin Barbu, reacție dură după meci: „O echipă blazată, jucătorii s-au dezumflat! Conducerea trebuie să învețe din experiența asta”

Marin Barbu // FOTO: Răzvan Păsărică
Marin Barbu // FOTO: Răzvan Păsărică

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 mai 2019 00:37

Marin Barbu, 60 de ani, tehnicianul interimar al lui Sepsi, și-a criticat jucătorii pentru evoluția dezamăgitoare din înfrângerea cu FCSB de sâmbătă seara, scor 1-5.

„Am fost o echipă blazată, deja intrată în vacanță. Cu greu pot să-i capacitez pe jucători. Pentru mulți, meciurile din play-off n-au mai avut nicio miză. Sper ca oamenii care se vor ocupa de destinele acestei echipe să învețe din această experiență. Jucătorii trebuie să-și facă datoria până la capăt!

Poate multă lume nu și-a dorit mai mult. Jucătorii s-au dezumflat ca un balon după ce au intrat în play-off. E o vorbă la fotbal: «Sunt momente când poți și nu vrei, dar vine și momentul când vrei, dar nu poți»”, a spus Marin Barbu, la TV Digi Sport. 

„Nu știu dacă rămân la echipă, nu sunt în măsură să răspund. Antrenorii tineri sunt acum în trend, noi am cam ieșit de pe piață” Marin Barbu

Sepsi are o linie dezastruoasă de clasament în play-off, unde ocupă ultimul loc, cu un egal și opt eșecuri în nouă meciuri disputate

Vezi și:

GSP LIVE Ianos Bokor, managerul lui Sepsi, nu mai rezistă: „Punem în piciorul în prag. Nu putem continua așa”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
389767441538495
Tudor Petrascu  •  12 Mai 2019, 11:52

Ei, daca Gazul era chiar atat de tare-n parcare, nu statea in chiar ultimul meci. Si-apoi la Sepsi n-as da vina pe lipsa de calitate a jucatorilor ci mai degraba pe problemele din culise, de care nu-i straina nici victima playoff-ului, d-l Neagoe. Sunt curios la ce echipa si pe ce bani apare in sezonul urmator. Are o varsta si nu-si permite nici sa mai stea un an in provincie si nici sa plece fara compensatii. Poate ca-s rautacios dar mie asa-mi miroase.

1603630919884559
Belciug Gigi  •  12 Mai 2019, 10:34

Pepsi sclava fc5bista de serviciu! E misto play-off-ul fara Dinamo! Poti sa faci cumetrii perpetue in cooperativa! Cat de jos a ajuns liga 1!! Incredibil!

breitner
breitner  •  12 Mai 2019, 10:19

Dar despre antrenor n-a spus nimic (de ex. cat de bun si frumos este)?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează