FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 1-5

SEPSI - FCSB 1-5 // Mihai Teja nu renunță! Mesaj clar al antrenorului steliștilor: „Vrem să jucăm în ultima etapă cu titlul pe masă”

Mihai Teja // FOTO: Răzvan Păsărică
Mihai Teja // FOTO: Răzvan Păsărică

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 mai 2019 23:00

Mihai Teja, antrenorul FCSB-ului, a radiografiat victoria categorică reușită de echipa sa în deplasare cu Sepsi, scor 5-1. Tehnicianul încă speră că rivala CFR Cluj va pierde meciul cu CSU Craiova duminică seara, caz în care titlul s-ar decide în ultima etapă.

„Mă bucur că ne-am făcut datoria, voiam să câștigăm ambele meciuri rămase. Era important să câștigăm azi și vreau să-mi felicit jucătorii. Am fost concetrați la joc, iar fotbaliștii mei s-au mobilizat. Sper să iasă bine la meciul CFR Cluj - CSU Craiova și noi să ne impunem în ultima etapă cu CFR.  Avem o echipă bună, mă bucur pentru cei care au marcat. Obiectivul nostru e să câștigăm și cu CFR Cluj. 

E greu când nu stai la mâna ta. Ne-am fi dorit să fim la mâna noastră, să jucăm în ultima etapă cu titlul pe masă. Noi credem și sperăm în continuare că vom reuși să jucăm cu CFR Cluj cu titlul pe masă”, a spus Mihai Teja, la Look Sport. 

  • FCSB - CFR Cluj se joacă duminică, 19 mai, la o oră ce va fi anunțată ulterior!

Vezi și: VIDEO Formația lui Mihai Teja zdrobește cea mai slabă echipă din play-off și amână deznodământul în lupta pentru titlu!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
pirucul
pirucul  •  12 Mai 2019, 11:01

o sa jucati cu titlu pe masa ca v-il aduce cfr sa il vedeti si voi.

breitner
breitner  •  12 Mai 2019, 10:23

O sa joace cu trofeul pe masa, doar va fi inmanat la sfarsitul partidei celor de la CFR Cluj!

10156013562479806
Oprisan Niculae  •  12 Mai 2019, 09:10
Postat de zagna pe 12 Mai 2019, 08:16

"Antrenor"... Cand conduci cu 4-1, bagi jucatori tineri, nu unul de 39 de ani...

Schimbarile nu le face el , ati uitat?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează