FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 4-2

SEPSI - FCSB 4-2 // Becali, avalanșă de critici în direct la TV: Dică, MM și jucătorii desființați! Antrenorul ar putea fi schimbat + anunță noi transferuri

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 22:36

Gigi Becali și-a desființat jucătorii și antrenorul după eșecul categoric cu Sepsi, scor 2-4. Patronul FCSB a anunțat că va face noi transferuri și că Mihai Stoica și Nicolae Dică nu vor mai avea niciun cuvânt de spus. 

"Nu mă mai enervez la fotbal. Vine perioada de transferuri și cumpărăm jucători. Luăm unu, doi fundași centrali, luăm mijlocași centrali. Nu avem, s-a văzut. Iau războinici, nu oameni ca ăștia, de nu le convine terenul. Nu avem jucători de sacrificiu, asta e clar.

Nu poți să câștigi campionatul cu jucători care dau cu stângul în dreptul și o bagă în poartă (n.r. Bălașa a marcat un autogol cu Sepsi). L-am tot lăudat pe Planici. E bunicel, dar nu e jucătorul anului. Părerea mea e că nu e cum a zis MM, cel mai bun.

O să cumpăr alți doi jucători. Eu îi iau, nu mai las pe nimeni să ia. Bălașa e cel mai slab fundaș central pe care l-am avut la Steaua. Ar trebui să-i dau banii lui Bălașa și să stea pe bancă. Cumpăr altul și gata. Așa voi face în iarnă.

Nu cred că așa putem câștiga titlul. Noi ne chinuim și cu om în plus. Noi jucăm numai după ureche", a zis Becali la TV Digi Sport.

...despre teren: "Dacă voi mai vedea și eu terenuri ca ăsta voi scoate echipa să pierd 0-3 la «masa verde». Nu mă interesează. Nu pot risca să se accidenteze Man, mai bine pierd și gata"

...despre Dică: "Nu-l dau afară pe Dică, dar e și chestiune de antrenor. Când ai jucători de posesie, ca Man, Gnohere, Coman, Tănase, și tu nu ai posesie atunci e o problemă.  Dacă e la 2-3 puncte de lider nu-l dau afară, dar dacă e la 6-7 atunci ne mai gândim, încercăm și cu altul. E mai bună Gaz Metan ca FCSB? Sau Sepsi OSK? Viitorul? Întreb, că nu știu! Sau e problemă de antrenor? Păi, eu iau crema de la Hagi și tot el joacă mai bine. Nu dau vina pe Dică, dar trebuia să aleg unul mai bun. Ca om îl iubesc pe Dică, dar ca antrenor nu am ce să zic despre el"

CITEȘTE ȘI:

SEPSI - FCSB 4-2 // VIDEO + FOTO "Moș Nicolae" Dică umilit de Sepsi! Echipa lui Neagoe a făcut un meci perfect și a demolat FCSB

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (37)
mosvasile
mosvasile  •  06 Decembrie 2018, 14:32

Cum bre "nea Gigi"?Daca punea botu' vreun fundas advers la "dolaarii"lu'matale,ce frumos ar fi jucat Man!Daca faceau aia penalty-ul din "meniu"si daca luau cartonas rosu!Am vazut cu totii ca pana si fostul rapidist Marius Constantin -acum la Medias- e baiat bun,cu care te poti intelege!Ce mai pase frumoase i-a pus lu'Tanase-de l-a lasat singur cu portarul-dar baiatu s-a intimidat si a ratat!

104459837173638
Dinu Stefan  •  06 Decembrie 2018, 11:03

eu stiam ca nea gigi a fost in tinerete dinamovist ! asa spun verii lui,plus ca a jucat la juniorii lui dinamo ! apropierea de hagi si prietenia cu hrebenciuc,l-au adus la steaua.totusi sunt convins ca inca regreta ca nu a avut loc la dinamo de granzii badea si borcea ! nu-i tarziu sa-si revina in matca.

rakanishu
rakanishu  •  06 Decembrie 2018, 09:37

Nea jiji ar trebui sa fie primu care pleacă, cat a fost la facultate totul a fost ok.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează