FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 4-2

SEPSI - FCSB 4-2 // Nicolae Dică se ia de jucători după umilința cu Sepsi: "Pe noi asta ne interesa înaintea meciului"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 22:08

FCSB a pierdut categoric la Sfântu Gheorghe, scor 2-4, iar Nicolae Dică știe principala cauză a acestui eșec drastic. Antrenorul FCSB e convins că jucătorii săi au greșit de la începutul meciului. 

"Am intrat pe vârfuri în acest meci. Pe noi ne interesa înainte de meci cum vom juca pe terenul ăsta în loc să fim concentrați, așa cum au fost cei de la Sepsi. A fost un joc foarte slab, nu mă așteptam la acest lucru. Pentru noi a fost ca și cum nu conta acest meci.

E adevărat că jucătorii nu puteau să-și mențină echilibrul. Am vrut să ținem de minge, nu am putut, apoi am jucat mai multe mingi lungi. Am cerut să riscăm mai mult în a doua repriză.

Sunt dezamăgit pentru că nu am avut o atitudine bună. În prima repriză am fost depășiți total. E un final greu de an, noi mereu jucăm la ora 20:00, când terenul e înghețat", a zis Nicolae Dică la Look Sport.

"Merităm să fim criticați. Am pierdut 4-2 la Sepsi. Noi trebuia să mâncăm din adversar, nu să ne plângem că e terenul înghețat" Nicolae Dică

Citește și:

SEPSI - FCSB 4-2 // VIDEO + FOTO "Moș Nicolae" Dică umilit de Sepsi! Echipa lui Neagoe a făcut un meci perfect și a demolat FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
chromophobia
chromophobia  •  06 Decembrie 2018, 12:16

Plangacios erai si tu ca jucator,Dica.Mai ales in Middlesbrough-Steaua cand ai aflat dupa un galben ca nu joci in finala care n-ai mai ajuns in finala.In loc sa fi luptat atunci,in semifinale,in loc sa plangi,ai facut totusi asta si nu ti-ai ajutat echipa sa-si apere avantajul de 3 goluri.Ca sa te citez:"Baietii a jucat bine la Midălsbrou,a reactionat toti f.bine si a jucat toti f.bine pana la golul de 2-2 insa n-a mai facut fata si n-a mai aratat toti ca SUNT o echipa si mai incolo.Noi jucam mereu in Europa de la ora tarzie si sunt mult suporteri care fac galagie si din aceasta cauza Midălsbroug au fost o echipa mai buna"

1731885997060900
Niculae Petre  •  06 Decembrie 2018, 09:54

Dl.Dica dute de la Steaua e prea mare caciula pentru dumneata,echipa nu joaca nimic,iar dumneata esti condus de patron.

894195860736937
Dan Andrei Hanganu  •  06 Decembrie 2018, 09:49

Pleacă odată de la echipa altfel ajungem mai rău decât Dinamo

Vezi toate comentariile (19)
Comentează