Comentarii (24)

cucubau2016  •  06 Decembrie 2018, 10:25

Aloooo, GSP, NU MAI FOLOSITI STELISTII CAND VORBITI DE GLOABELE ASTEA DE LA FCSB! CAT MAI PUTETI MINTI!? Nu va mai saturati odata sa pacaliti lumea cum ca echipa asta albaneza e Steaua? Nu va ajung hotararile DEFINITIVE ale instantei care au stabilit ca fîcîsîbî nu e Steaua?

Kiss Péter  •  06 Decembrie 2018, 10:20

Umilinta suferita de FCSB in secuime,nu este intamplatoare ! SEPSI OSK este o echipa valoroasa,doar in conceptia becalista,este o echipa maghiara,care nu poate sa bate echipa lui intr-o tara romaneasca !!Domnule Becali v-ati dat un autogol rusinos! V-a umilit o echipa mai romaneasca ca amalgamul fcsbist,cu un antrenor oltean serios si priceput,cu spectatori incomparabil mai civilizati ca ultrasii fcsbisti.Nu ati observat,ca SEPSI OSK nu a pierdut meciurile cu greii campionatului: Dinamo,Viitorul,Craiova,Astra si era de asteptat ca va urma FCSB.Lectia primita cred ca ati insusit-o si schimbati antrenorul Dica si managerul MMstoica,in caz contrar puteti baga in echipa tot bugetul Romaniei !!

mickey13  •  06 Decembrie 2018, 10:05

Uitati un mic amanunt! Steaua a revenit de la 0-3 la 2-3 si ataca, asa cum puteau ei, pe final de meci, cu toti jucatorii... Si a fost prinsa pe contra-atac, cum au jucat de la inceputul meciului! Vina, DOAR pt acest meci, a fost a lui Dica! Trebuia sa-i avertizeze ca, dupa asezare, Sepsi va juca pe contra-atac. Orice copil de scoala primara, le-ar fi spus sa nu joace in felul ales de el!!! NICIODATA!!! Vezi ca aia se pun pe 3 linii, stai la cutie si tu! Nu iesi haotic din aparare! Pasezi pana-ti vine acru! Dar deh... Unde nu-i minte, e vai de puncte! Oricum am da-o, Sepsi a facut o partida ca la carte! Jos palaria!!!

shayla  •  06 Decembrie 2018, 09:59

Meci aranjat))). Hahaha, *** Becali!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Emanuel Tiharau  •  06 Decembrie 2018, 09:58

Vai, vai, ce suparare ptr. gsp-isti. Gloata pe care o miruie in fiecare editie, s-au *** pe ei; nu va mai vaicariti atat, asta e valoarea gloatei de *** cu o loaza de antrenor si un puscarias sef. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doritor  •  06 Decembrie 2018, 09:54

Eugen Neagoe e in fruntea „demolarii” Stelei. Bravo olteanule! Cand vii sa antrenezi unde ti-e locul ,adica la Universitatea?!

Eugen Iustin  •  06 Decembrie 2018, 09:45

Dica nu e antrenor de fcsb.

florar  •  06 Decembrie 2018, 09:35
Postat de pavel_dumitrescu pe 06 Decembrie 2018, 09:29

Fariseul Gheorghe Becali este un om prea redus ca să înțeleagă sau să tragă vreodată învățăminte. Și așa este, cum bine spune mai jos @Kiss Péter, Sepsi OSK e o echipa bună, care într-adevăr joacă fotbal!

Fariseul Becali este singurul care a jucat cinstit cu Sepsy...

florar  •  06 Decembrie 2018, 09:32

Avem fotbalul pe care il meritam!!! Asa ziaristi habarnisti mai rar!!! Sa va amintesc!!!! Sepsy este echipa pe care a batut- o CFR dupa un gol precedat de faut si unde Tucudean trebuia eliminat!!!! Sepsy este echipa care la Craiova i s- a anulat gol valabil si craiovenii au fost menajati de cateva eliminari...Da ,Steaua a luat bataie dar spre cinstea ei este singura echipa mare care a jucat cinstit cu Sepsy!!! Si pentru ca articolul vorbeste de note...ce note credeti ca s- a dat la partidele mentionate??? Uite asa presa acopera golaniile din fotbal! Bravo Sepsy,bravo Steaua...

apollon  •  06 Decembrie 2018, 09:33

La Sfântul Gheorghe, Sfântul Gnohere s-a facut de râs. Sfântul Becali nu cred ca-l schimba pe pacatosul de Dica pentru ca suntem în postul Craciunului.

  • 1
  • 2
  • 3

Comentează