FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

Moment special înainte de Sepsi - FCSB! Gazdele vor retrage tricoul cu numărul 80, cel purtat de Atilla Hadnagy

Articol de - Publicat sambata, 11 mai 2019 20:05

Înaintea partidei dintre Sepsi Sf. Gheorghe și FCSB va avea loc o mică ceremonie cu ocazia ultimului meci pe care Atilla Hadnagy îl va juca pentru gazde.

Tot cu ocazia aceasta se va anunța că tricoul cu numărul 80 pe care atacantul l-a purtat va fi retras definitiv de cei de la Sepsi. Patronul Laszlo Dioszegy a spus că „Merită această onoare, este un jucător reprezentativ. Un erou al orașului Sf. Gheorghe și considerăm că e normal să facem asta. După meci va veni, va lăsa tricoul la club și îl vom pune într-o ramă. De a doua zi, vom retrage definitiv numărul”.

223 de meciuriare  Atilla Hadnagy în Liga 1. Pentru Sepsi, atacantul a marcat 33 de goluri în 63 de partide

Vezi și: 

SEPSI - FCSB // Laszlo Dioszegy, declarații inedite: „E un meci oarecare, băieții nu sunt extramotivați”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează