FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 0-0

SEPSI - FCSB 0-0 // Fază controversată în repriza a doua: covăsnenii au cerut penalty în minutul 65 + verdictul lui Crăciunescu

Duelul dintre Ovidiu Popescu și Dylan Flores // Captură TV Digi Sport
Duelul dintre Ovidiu Popescu și Dylan Flores // Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iulie 2019 22:28

Minutul 65 al partidei dintre Sepsi și FCSB, încheiată 0-0, a adus cea mai controversată fază a partidei, una la finalul căreia covăsnenii au cerut penalty.

După o centrare precisă venită din flancul drept, Dylan Flores a fost dezechilibrat în careu de Ovidiu Popescu. Atacantul s-a prăbușit, a solicitat dictarea unui penalty, dar arbitrul Iulian Călin a lăsat jocul să continue.

Reluările TV au scos la iveală un contact minor între cei doi, insuficient însă pentru a-l determina pe Călin să dicteze penalty.

La finalul meciului, fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a fost de părere că Sepsi ar fi trebuit să primească penalty la faza respectivă. 

Alte două faze discutabile

O altă fază la care jucătorii lui Sepsi au cerut lovitură de la 11 metri s-a consumat în minutul 86. Simonovski a căzut între Planici și Bălgrădean, după ce portarul i-a respins șutul covăsneanului, dar Călin n-a văzut nicio infracțiune sancționabilă de la punctul cu var.

Și nici Crăciunescu, care a mai văzut un penalty la bucureșteanul Cristea, ținut într-un duel aerian de către un fundaș al gazdelor. 

Vezi AICI toate detaliile de la Sepsi - FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
2470196376539519
Eduard Antoniu  •  23 Iulie 2019, 13:43

Si nu a fost?

icostin66
icostin66  •  23 Iulie 2019, 09:47

Franarilor din Gruia le-au fost furate trei penalty-uri in prima etapa, iar acum puscariasul beneficiaza de doua penalty-uri neacordate adversarilor in meciul cu Sepsi... Ni se pregateste oare ''ceva''?!... P.S. Iar faptul ca se invoca acel presupus fault la Cristea este doar pentru a contrabalansa cele doua care au fost CLARE in favoarea cavasnenilor...

firaldo
firaldo  •  23 Iulie 2019, 08:38

La Simonovski toti o dădeau ca Simonovski intra in piciorul lui Planic...refuzand parca sa vada cu Balgradean întinde piciorul spre Simonovski si i pune piedică,este imposibil sa nu vezi asa ceva.Nu il inteleg pe Crăciunescu,pe Naum da...el este un vasal.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează