FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

SEPSI - FCSB // VIDEO + FOTO SMS-ul fără fir: scene ireale pe margine: cum l-au anunțat Mihai Stoica și Mihai Teja pe Stoian că nu va mai intra în teren + reacția lui Becali

Momentul controversat de la Sfântu Gheorghe, în imagini +2   FOTO
Momentul controversat de la Sfântu Gheorghe, în imagini

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 mai 2019 22:33

FCSB a alergat după victorie încă din primul minut în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, câștigată cu 5-1, victoria cu Sepsi fiind singura variantă pentru ca roș-albaștrii să mai spere la titlu. O fază incredibilă s-a petrecut în minutul 59, în prim-plan fiind MM Stoica, Mihai Teja și Adrian Stoian. 

Adrian Stoian, jucătorul cu aproape 100 de meciuri în Serie A care a fost complet ignorat de la venirea la FCSB din iarnă, nu va mai continua la roș-albaștri, iar meciul cu Sepsi l-a găsit tot pe banca de rezerve.  

Stoian s-a pregătit însă pe margine, în speranța că va fi trimis câteva minute în teren, lucru care nu s-a mai întâmplat.

În minutul 59 al partidei, când FCSB mai avea o singură schimbare la dispoziție, camerele l-au surprins pe MM Stoica în timp ce încerca discret să-și scoată telefonul din buzunar.

Oficialul stelist pare să fi primit un SMS care avea un mesaj ce îl viza în mod direct pe Stoian. Mihai Stoica i-a transmis informația lui Mihai Teja, care a mers imediat la Stoian pentru a-i explica situația. 

Becali a comentat gestul

Există inclusiv posibilitatea ca Stoian să fi refuzat să intre în teren, fapt comentat de Gigi Becali la finalul meciului: „O să mă interesez. Dacă n-a vrut să intre, o să îi tai salariul. Eu i-am dat hârtie că e liber să plece, trebuie să-i dau salariul până în iunie”. 

Vezi aici toate detaliile de la meciul Sepsi - FCSB 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (20)
rooster_adevarat
rooster_adevarat  •  12 Mai 2019, 17:44
Postat de luputu pe 12 Mai 2019, 12:44

Goana dupa argintii fariseului ii face pe jucatori sa-si piarda demnitatea.

Raman cu argintul mereu !!!

1198649370199221
Dumitru Florin  •  12 Mai 2019, 15:47

Ce figura de copil *** are mm!!! Iar teja pare ca inca nu intelege de ce se afla pe acea banca!?! (nu e scapare, respectivele nume nu merita sa fie scrise cu majuscula)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luputu
luputu  •  12 Mai 2019, 12:44

Goana dupa argintii fariseului ii face pe jucatori sa-si piarda demnitatea.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează