FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI FCSB

SEPSI - FCSB // VIDEO EXCLUSIV Laszlo Dioszegi, moment de sinceritate în dialogul cu reporterul GSP: „Să spunem lucrurilor pe nume, jucătorii mei au intrat în vacanță!” + mesaj emoționant pentru Attila Hadnagy

Laszlo Dioszegy
Laszlo Dioszegy

Articol de - Publicat sambata, 11 mai 2019 18:36

Laszlo Dioszegi, omul din fruntea lui Sepsi OSK, a stat azi de vorbă cu Eduard Apostol, reporterul Gazetei Sporturilor aflat la Sfântu Gheorghe pentru duelul pe care covăsnenii îl joacă pe teren propriu cu FCSB.

  • Sepsi - FCSB e azi, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, Look Sport și TV Digi Sport

Acesta și-a exprimat dorința pentru partida din această seară, oferind un moment de sinceritate când a fost pus să noteze parcursul lui Sepsi din acest play-off. 

„Am o singură cerință: vreau ca jucătorii să dea totul pe teren și să joace frumos, nu ca în cele 8 meciuri jucate până acum în play-off. Nu vreau să mă mint singur, dar din păcate sunt conștient că n-am jucat nimic în ultimele 8 meciuri, să spunem lucrurilor pe nume! Jucătorii mei au intrat în vacanță din voia lor.

Chiar dacă pierdem azi, să pierdem onest și să pierdem la un scor mic”, a spus Laszlo Dioszegi pentru GSP.ro. 

„Pentru întreg sezonul, acord echipei nota 7. Pentru cum am jucat în play-off, nota 2!” Laszlo Dioszegi , patron Sepsi

VIDEO cu declarațiile integrale ale lui Laszlo Dioszegi:

 

Mesaj emoționant pentru Hadnagy

Laszlo Dioszegi a ținut să-i transmită un mesaj special și lui Attila Hadnagy, 38 de ani, jucător care va disputa azi ultimul său meci oficial. 

„Attila, e pentru prima oară în viață când îți spun ceva în calitate de suporter, nu în calitate de conducător. Ai rămas în inima noastră și ai adus atâtea bucurii. Nu pot să spun decât: mulțumesc pentru tot ceea ce ai făcut pentru Sfântu Gheorghe!”

attila Hadnagy spune azi adio fotbalului

De câteva zile numărul 1 executiv de la Sepsi a lăsat biroul pentru a coborî din nou în iarbă. Hadnagy se antrenează sub comanda lui Marin Barbu pentru că în această seară va fi pentru ultima oară pe gazon într-un meci de fotbal.

Atacantul de 38 de ani, originar din Sfântu Gheorghe, își va pune ghetele în cui, oficial, în partida contra FCSB-ului. Apoi, după acest duel va rămâne doar director general al ardelenilor.

„Attila a intrat în cantonament și este pregătit pentru ultima reprezentație. O să vedem cât va juca, depinde de planurile tehnice de la meci”, au comentat cei de la Sepsi pentru Gazeta Sporturilor.

Hadnagy a strâns doar 7 meciuri în această ediție în toate competițiile. În total, 107 minute, fără să macheze vreun gol. În 2019 a adunat 4 partide.

41 de goluride goluri și 21 de assist-uri a adunat Hadnagy în 223 meciuri de Liga 1, pentru Sepsi, FC Brașov și FC Botoșani

ECHIPELE PROBABILE sepsi - fcsb

Sepsi: 95. Fejer - 2. Moura, 3. Viera, 5. Jovanovici, 20. Omar - 8. Vașvari, 14. Karniţki - 9. Nouvier, 7. Flores, 96. Fl. Stefan - 10. Tandia
Rezerve: 12. Stoian, 11. Sato, 16. Rudol, 21. Hamed, 23. Mensah, 77. Velev, 80. Hadnagy
Antrenor: Marin Barbu
Absenți: I. Fulop, A. Rus, Niczuly, Simonovski (accidentaţi)

FCSB: 34. Bălgrădean - 20. R. Benzar, 16. Planici, 17. I. Cristea, 13. J. Morais - 80. Teixeira, 8. L. Filip - 98. Man, 10. Fl. Tănase, 7. Fl. Coman - 21. I. Hora
Rezerve: 99. A. Vlad, 4. Bălașa, 6. Nedelcu, 11. Moruţan, 15. Momcilovici, 24. Rusescu, 70. Fl. Matei
Antrenor: Mihai Teja
Absenți: Gnohere, Al. Stan, Ov. Popescu, Pintilii (accidentaţi)

Vezi și: Laszlo Dioszegy, declarații inedite: „E un meci oarecare, băieții nu sunt extramotivați”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
1060898257316456
Marin Mihai  •  12 Mai 2019, 00:11
Postat de Marin Mihai pe 12 Mai 2019, 00:06

Introduceti barem de puncte si penalitati,sa vedem de le mai place sa mearga in vacanta .

Ar mai fi o solutie:daca echipa de pe ultimul loc din play off,daca face mai putine puncte decat echipa ce merge la baraj ,atunci sa se faca rocada.

1060898257316456
Marin Mihai  •  12 Mai 2019, 00:06

Introduceti barem de puncte si penalitati,sa vedem de le mai place sa mearga in vacanta .

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  11 Mai 2019, 21:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează