FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 0-0

Bergodi, sfaturi pentru jucătorul dorit de FCSB: „El de asta are nevoie!”

Sepsi și FCSB au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 21 din Liga 1. Cristiano Bergodi (57 de ani) crede că formația lui ar fi meritat victoria. +26   FOTO
Sepsi și FCSB au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 21 din Liga 1. Cristiano Bergodi (57 de ani) crede că formația lui ar fi meritat victoria.

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 decembrie 2021 23:06 / Actualizat duminica, 19 decembrie 2021 23:15

Sepsi și FCSB au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 21 din Liga 1. Cristiano Bergodi (57 de ani) crede că formația lui ar fi meritat victoria. 

Ultimul interviu la FCSB? Florin Tănase face haz de necaz: „Suntem în Alaska!”
Sepsi - FCSB 0-0
Ultimul interviu la FCSB? Florin Tănase face haz de necaz: „Suntem în Alaska!”

„Eu cred că meritam să câștigăm. Din păcate nu s-a întâmplat, dar vreau să îi felicit pe băieți. Am dominat, dar n-am dat gol. Portarul lor a făcut meciul vieții. Mă bucur, calitatea jocului a fost ridicată, împotriva unei echipe care luptă pentru titlu. A fost foarte frumos. Încheiem anul încrezători, cred că putem face lucruri frumoase după cantonamentul din iarnă.

Nu i-am surprins, noi am jucat ce știm, ce antrenăm. Am ieșit foarte bine cu construcția de jos, am ajuns des în careul lor. Am avut și ocazii. La începutul meciului lumea spunea că putem profita de tânărul lor portar. S-a dovedit a fi cel mai bun”, a spus Cristiano Bergodi, la Telekom Sport. 

Am fost eliminat pentru că am crezut că a fost penalty la Luckassen. M-am supărat puțin. A fost primul cartonaș roșu pe care l-am primit în România. Am mult respect pentru arbitri, nu mă interesează ce fac. Eu încerc altceva, să rezolv problemele noastre.
- Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi

Cristiano Bergodi, sfat pentru Nicolae Păun 

Cristiano Bergodi este mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție și nu are cerințe pentru următoarea perioadă de mercato: „Nu am listă. Listele se fac atunci când mergi la cumpărături. Am discutat cu oamenii din conducere, dar eu sunt mulțumit de ce am la dispoziție”.

Sepsi - FCSB 0-0
Sepsi - FCSB 0-0
Sepsi - FCSB 0-0
Sepsi - FCSB 0-0
Sepsi - FCSB 0-0
+22 FOTO

Antrenorul celor de la Sepsi îl sfătuiește pe Nicolae Păun, mijlocașul curtat insistent de Gigi Becali, să rămână până la vară: „Păun e un jucător foarte bun, are mari perspective. Aleargă mult. 

E bine pentru el că se interesează FCSB de el. Nu știu ce va urma, vom vedea în această iarnă. Nu cred că va merge, important pentru el e să aibă constanță. Acolo e foarte mare presiunea. El trebuie să aibă meciuri și să câștige încredere”.

Cum arată clasamentul în Liga 1 după Sepsi - FCSB 0-0

FCSB încheie anul pe locul secund, cu 47 de puncte, la 10 lungimi în spatele campioanei CFR Cluj. 

Sepsi își compromite șansele la play-off. Iernează pe 10, cu 26 de puncte. Distanța până la top 6 este de 6 lungimi.

Citește și alte știri despre Sepsi - FCSB: 

VIDEO EXCLUSIV Fotbalistul pe care Becali îl vrea de la Sepsi prefațează meciul cu FCSB: „E ultima șansă!”

EXCLUSIV Peripeții pentru patronul lui Sepsi înainte de meciul cu FCSB » De ce va rata Dioszegi startul partidei

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează