FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Sepsi, gest superb pentru suporteri! Decizia luată de covăsneni înainte de noul sezon

Sepsi Sfântu Gheorghe se pregătește de revenirea pe teren programată miercuri dimineață
Sepsi Sfântu Gheorghe se pregătește de revenirea pe teren programată miercuri dimineață

Articol de - Publicat luni, 10 august 2020 16:53 / Actualizat luni, 10 august 2020 17:18

Sepsi Sfântu Gheorghe se pregătește de revenirea pe teren, programată miercuri dimineață, când fotbaliștii și cei din staff-ul tehnic vor fi testați pentru COVID-19.

Cei din Consiliul de Administrație au ales să continue cu Leo Grozavu și în noul sezon, iar obiectivul pentru acest nou format al campionatului, cu 16 echipe, este accederea în play-off. Prima măsură luată de Sepsi este pentru suporteri, mai exact pentru abonații pe care clubul îi are. 

Laszlo Dioszegi: „E normal să răsplătim fanii!”

Covăsnenii stau printre cel mai bine dintre toate combatantele din Liga 1 la acest capitol, având mai bine de 1.000 de abonați. Pentru că pandemia de coronavirus i-a oprit să vină la cele 6 meciuri pe care echipa le-a jucat după reluarea competiției, conducerea a decis ca toți abonații să primească intrare gratuită la primele 6 jocuri din noul sezon care se pot disputa cu fani în tribune

„Nu vrem să luăm ce nu este al nostru. Fanii au plătit pentru abonament, e normal să-i răsplătim. Pot veni cu abonamentul vechi la primele 6 jocuri cu fani și vor primi gratuit bilet. Legislația nu permite să înapoiem banii, dar putem face acest lucru pentru fanii noștri. Suntem singura echipă care până acum a anunțat acest lucru”, a zis Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi.

Citește mai multe știri din Liga 1:

UTA, transferuri pe bandă rulantă după revenirea în Liga 1! Arădenii au adus un fundaș trecut pe la Pandurii și Astra

CFR Cluj se întărește în zona ofensivă! Cine vine în Gruia pentru a ataca grupele Ligii

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close