FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

VIDEO // EXCLUSIV L-au ratat pe Vukusic și se bucură că atacantul a ales FCSB: „Nu s-a adaptat la ei, nu era bun nici pentru noi”

Ante Vukusic, FCSB +49   FOTO
Ante Vukusic, FCSB

Articol de , - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 20:11 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 21:43

Attila Hadnagy (40 de ani), director general la Sepsi, dezvăluie cum echipa sa a fost la un pas de a-l aduce pe Ante Vukusic, înainte ca FCSB să îl „sufle”. În același timp, promite că Sepsi nu va fi pradă ușoară în play-off.

Ante Vukusic, golgheter în Slovenia în sezonul trecut, a fost adus de FCSB în mercato de iarnă, după despărțirea de Olimpija Ljubljana. Înainte ca atacantul croat să bată palma cu roș-albaștrii, acesta a fost la un pas să ajungă la Sepsi. Atilla Hadnagy explică cum a picat tot și se declară bucuros că Vukusic nu a ajuns la Sf. Gheorghe.

„Ne-am înțeles cu Vukusic, am și plătit biletul, din păcate zborul s-a dus la București, nu la noi. Depinde de caracterul jucătorului. Suntem bucuroși că nu l-am luat, nu s-a adaptat nici la FCSB, înseamnă că nu era bun nici pentru noi”, a declarat Hadnagy pentru GSP.ro. 

0 goluri și 0 pase de golare Vukusic la FCSB, în 129 de minute jucate

Attila Hadnagy: „Avem o echipă bună, sper să facem cât mai multe puncte în play-off”

În 2018/2019, celălalt sezon în care Sepsi a ajuns în play-off, covăsnenii au evoluat deplorabil. În 10 meciuri, au pierdut de 9 ori, reușind să obțină doar un punct în grupa pentru campionat. Acum, înainte de a doua participare a echipei în play-off, Hadnagy promite un parcurs mai bun pentru covăsneni.

„Toată săptămâna după meciul cu Arad am vorbit în vestiar și cu antrenorii să nu mai pățim ce am pățit acum 2 ani, când am fost bătaia de joc a celorlalte echipe. Eu zic că avem o echipă mai bună acum și sper să facem cât mai multe puncte”, spune directorul general de la Sepsi.

Sepsi, alături de „Inima Sportului”

Sepsi se alătură campaniei GSP „Inima Sportului”, începută de Octavian Șovre. Clubul Sepsi donează un tricou campaniei, pentru persoanele bolnave de autism: „Am văzut ce s-a întâmplat cu Șovre, a fost un gest frumos. Din păcate, au văzut și alții și a ieșit un mare tam-tam. E un gest foarte frumos, ne alăturăm și noi și facem ce putem să facem”.

L-au ratat pe Vukusic și se bucură că atacantul a ales FCSB: „Nu s-a adaptat la ei, nu era bun nici pentru noi”

Mai multe știri din Liga 1:

FCSB, lovită de ghionion! 2 fotbaliști au părăsit terenul accidentați în prima repriză a meciului cu Sepsi

Ce s-a întâmplat la antrenamentul lui Dinamo » Gigi Mulțescu s-a prezentat, dar plutește incertitudinea

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  11 Aprilie 2021, 00:17

tot campionatul nostru e slab.... clinceni, FSCB, Craiova, serios???? ce sa faca astea in Eu L ? da de o echipa din norvegia sau luxemburg (stie CFR mai bine), sau de echipe din bulgaria ,slovacia (stie FCSB) ....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează