FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO, LUNI, 20:45, TELEKOM, DIGI, GSP.RO

Sepsi îi declară război lui Dinamo: "E o echipă puternică, dar o putem bate"!

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2017 12:23

Antrenorul lui Sepsi, Eugen Neagoe, a vorbit despre meciul dintre Sepsi și Dinamo, care e luni, de la ora 20:45, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport și liveTEXT pe GSP.ro. Tehnicianul nu poate uita nici eșecul de etapa trecută cu CFR Cluj, scor 0-2. 

"Indiferent de adversarul pe care îl întâlnim, pentru noi toate partidele sunt dificile şi importante. Anul acesta mai avem trei meciuri de disputat, dintre care două acasă, pe terenul de la Braşov, şi trebuie să facem tot ce depinde de noi să câştigăm. Ne dorim acest lucru, iar băieţii sunt conştienţi de importanţa fiecărui joc.

Din păcate nu am putut veni de la Cluj cu puncte, deşi ne-am dorit mult acest lucru, dar din cauza noastră nu am reuşit. Îmi doresc ca în ultimele trei jocuri din acest an echipa să arate o determinare mai mare şi vreau să practicăm un fotbal bun. Cred că am arătat acest lucru şi la ultimul meci, când am jucat împotriva CFR, care e pe primul loc, şi cred că în anumite momente ne-am ridicat la nivelul echipelor mari.

Cred că băieţii au înţeles mesajele mele şi putem să câştigăm împotriva oricărui adversar, totul depinde de noi. Dinamo e o echipă puternică, are jucători valoroşi, dar noi vrem să câştigăm acest joc şi sper să reuşim", a declarat Eugen Neagoe.

Neagoe a criticat și arbitrajul de la meciul cu CFR, 0-2: "Nici în acest moment nu sunt convins că a fost gol. Nu ştiu cum a făcut arbitrul, ca să vadă acea fază trebuia să fie dincolo de linia de fund, dincolo de fanion. Eu nu cred, chiar sunt aproape sigur că el nu a văzut ce s-a întâmplat, dar asta a fost, nu trebuie să mai căutăm vinovaţi. De frică să nu greşească împotriva echipelor mari, anumiţi arbitri greşesc împotriva echipelor mici. Când e o decizie la limită, echipa mai mică are de suferit. Noi ne dorim să fim respectaţi şi trataţi la fel ca celelalte echipe, chiar dacă suntem o echipă mai mică. Suntem singura echipă care nu a primit niciun penalty, probabil e prima dată în istoria unui campionat când se întâmplă acest lucru. Nu vreau să caut vinovaţi, principalii vinovaţi suntem noi pentru situaţia actuală, că nu avem mai multe puncte şi nu suntem mai sus în clasament, dar ce vreau eu e să fim respectaţi şi trataţi cu aceeaşi unitate de măsură ca ceilalți".

Revine Thiaw

La partida cu Dinamo are șanse mari să revină pe teren mjlocaşul senegalez Issa Thiaw, după o accidentare care l-a ținut departe de gazon două luni.

"Îmi pare rău că nu am putut ajuta echipa până acum. Eu zic că Dinamo e o echipă bună, dar nu de speriat.

Noi mergem să câştigăm, ne trebuie puncte, suntem conştienţi de treaba asta şi sper ca luni seară cele trei puncte să rămână la noi”, a declarat Issa Thiaw.

Citește și:

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”
Altele
„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”
Gică Hagi, mutări neașteptate la Farul! » Au retrogradat din Superliga, dar „Regele” vrea să-i aducă la echipă
Superliga
Gică Hagi, mutări neașteptate la Farul! » Au retrogradat din Superliga, dar „Regele” vrea să-i aducă la echipă
„Îmi vine să urlu” » Antrenorul român care s-a enervat pe Gigi Becali: „E o insultă, plătește o fată care să-i danseze”
Superliga
„Îmi vine să urlu” » Antrenorul român care s-a enervat pe Gigi Becali: „E o insultă, plătește o fată care să-i danseze”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (7)
vasy86le
vasy86le  •  04 Decembrie 2017, 14:40

Da cum de vor ma toti sa castige cu Dinamo? si-ar da viata sa o bata pe Dinamo dar cand e vorba de fcsb, parca nu isi mai doresc asa mult sa castige :))

bendyx066
bendyx066  •  04 Decembrie 2017, 13:31
Postat de dvd1 pe 03 Decembrie 2017, 13:53

e 1 solist 100%. Dinamo nu are nici o sansa

Ce tragi pe nas?

bendyx066
bendyx066  •  04 Decembrie 2017, 13:30
Postat de dansy pe 03 Decembrie 2017, 14:03

Eugene bate-i pe catelusi daca ai singe de oltean in tine si daca tii minte ceea ce ne-a facut Dinamo in trecut indepartat si ce apropiat. Toata Oltenia iti tine pumnii.***

Ia prazul..șî taci!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează