FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

VIDEO Patronul lui Sepsi, discurs de zile mari pe noul stadion: „De ce să nu ne îndeplinim acest vis?”

Laszlo Dioszegi le-a ținut un speech de efect jucătorilor săi / Captură Facebook Sepsi
Laszlo Dioszegi le-a ținut un speech de efect jucătorilor săi / Captură Facebook Sepsi

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 15:46 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 16:18

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi OSK, le-a ținut un discurs jucătorilor săi chiar pe noua arenă din Sfântu Gheorghe. Finanțatorul covăsnenilor are planuri îndrăznețe. 

Promovată în Liga 1 în 2017, Sepsi Sfântu Gheorghe a bifat cea de-a doua calificare în play-off de când se află pe prima scenă. Covăsnenii mai reușiseră această performanță în sezonul 2018-2019, când au terminat pe locul 6. Anul trecut, Sepsi nu a prins play-off, ul, însă a ajuns în finala Cupei României, pierdută în fața FCSB-ului, scor 0-1.

Laszlo Dioszegi: „De ce să nu câștigăm 10 meciuri în play-off?”

În primul rând vreau să vă mulţumesc pentru că un vis al meu a fost îndeplinit. Visul că am intrat în play-off. Şi chiar vreau să vă felicit pentru chestia asta că aţi dat dovadă de devotament şi chiar aţi jucat fotbal. 

Dar nu vrem să ne oprim aici. Vedeţi, am visat ceva şi mi s-a îndeplinit. Şi am mai visat ceva, că jucăm în cupele europene. De ce să nu ne îndeplinim acest vis? Dacă noi acum ne automulţumim, nu facem nimic. Haideţi să consideraţi că de astăzi începe un nou campionat, 10 etape. De ce să nu câştigăm 10 meciuri? Normal că şi pentru locul 3 o să fie bani. Nu vreau să vorbesc de bani pentru că de fiecare dată când vorbim de bani clacăm. Dar normal că o să fie un premiu foarte frumos. 

Cu ce sunt mai buni ca noi FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova? Ţelul meu este anul ăsta să învingem CFR-ul de două ori. De ce să nu? Dacă cineva mi-ar fi spus acum 10 ani că o să avem un stadion ultramodern, bijuterie, i-aş fi râs în faţă.
 - Discursul lui Laszlo Dioszegi

Cornel Șfaițer a anunțat când se mută Sepsi pe noul stadion

Cornel Șfaițer, manager general la Sepsi, a oferit detalii despre noua arenă din Sfântu Gheorghe și a analizat arbitrajul de la partida cu FCSB, din ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1, încheiată 1-1. 

Cornel Șfaițer a vorbit despre inauguarea noului stadion din Sfântu Gheorghe, iar Sepsi va evolua pe moderna arenă de la începutul campionatului viitor: „O etapă sau două vom juca pe actualul stadion în sezonul următor, iar după o să ne mutăm pe noua arenă”. Managerul general de la Sepsi a comentat și arbitrajul de la partida cu FCSB, încheiată la egalitate, scor 1-1.

Caracteristici Sepsi Arena:

  • suprafața complexului: 10.000 de metri pătrați
  • capacitate: 8.400 de locuri
  • gazon hibrid cu încălzire și drenaj
  • nocturnă Philips generația 3 (ultima)
  • 509 locuri de parcare
  • 22 de locuri de parcare pentru autocare stadion
  • categoria UEFA 4 (inclusiv grupe Europa League)

Investiție de 20 de milioane € la noua arenă a lui Sepsi 

Șefii lui Sepsi au dezvăluit cum au reușit să obțină finanțarea de peste 20 de milioane de euro din partea Guvernului de la Budapesta, bani necesari ridicării noii arene. „Suntem în relații foarte bune cu Academia Puskas. Așa am aflat că putem depune proiecte la Guvernul Ungariei. Ne-am gândit să depunem și noi proiect. Iată că s-a aprobat! Va fi o perlă a orașului Sfântu Gheorghe. Investiția totală va fi între 20 și 25 de milioane de euro", a explicat Dioszegi, într-un interviu acordat jurnaliștilor GSP.

Citește și alte știri de actualitate: 

PCH, mesaj de ultim moment pentru suporterii lui Dinamo: „Nu credeam că vom ajunge vreodată să pronunțăm asta”

Florin Tănase, exasperat de Liga 1: „A zis să plece odată, vrea să scape de România”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
aquadig
aquadig  •  14 Aprilie 2021, 10:52

din profil am zis ca e Pinalty

luisharcsa
luisharcsa  •  14 Aprilie 2021, 10:15
Postat de adicn pe 14 Aprilie 2021, 09:32

Caracterizarea se potriveste celor câteva sute de mii de etnici, care, deși sunt născuți și crescuți în România, nu au capacitatea mentală necesară de a vorbi limba țării.

Valabil si ptr tine

adicn
adicn  •  14 Aprilie 2021, 09:32
Postat de luisharcsa pe 13 Aprilie 2021, 18:23

daca esti idhiot, asta este

Caracterizarea se potriveste celor câteva sute de mii de etnici, care, deși sunt născuți și crescuți în România, nu au capacitatea mentală necesară de a vorbi limba țării.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează