FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Hadnagy, replică după acuzele lui Leo Grozavu: „Nu știu de unde a auzit că vrea să-l schimbăm cu o lună înainte”

Articol de - Publicat joi, 28 octombrie 2021 23:09 / Actualizat joi, 28 octombrie 2021 23:16

Attila Hadnagy, directorul general al clubului Sepsi OSK, răspunde după acuzele făcute de fostul antrenor, Leo Grozavu.

În direct la GSP Live, Leo Grozavu (54 de ani) a vorbit despre greșelile comise în mandatul său la Sepsi, despre momentele bune, dar și despre incompatibilitatea și situațiile tensionate cu jucătorii săi.

Attila Hadnagy, replică pentru Leo Grozavu

Oficialul lui Sepsi a dat replica, după ce fostul antrenor l-a acuzat că „stătea mai mult pe la birouri”.

„Dacă Leo spune că eu am stat mai mult pe la birouri… OK, hai să o lămurim. Păi, în primul rând, în 4 din 7 zile eu am fost la echipă și asta o pot confirma băieții. Plus că atunci când sunt la birouri, cu alte treburi, ușa nu e închisă.

El a știut bine ca oricând poate vorbi cu mine sau patronul echipei. Când voia, putea iniția orice discuție. Numai că de cele mai multe ori venea dinspre mine, eu mergeam să vorbesc cu el, invers nu prea. Plus că, dacă nu eram eu la antrenament, era Berecz sau Matyas. Niciodată singur! Să nu căutăm scuze când nu e cazul.

Nu știu de unde a auzit că vrea să-l schimbăm cu o lună înainte, pentru că nu s-a pus problema. Am avut încredere în el până în ultima clipă. Repet, îi mulțumim lui Leo pentru tot! Ne-am despărțit prieteni, așa vom rămâne”, a spus Attila Hadnagy pentru Gazeta Sporturilor.

 Eu am așteptat să comunicăm mult mai mult. I-am zis și lui că jucătorii stăteau la Brașov. Eu nu stăteam la Brașov, eu stăteam la Sfântu Gheorghe. Eu nu mă duc să stau pe terase, la cafenele. Sunt aici, dacă mă chemi la două noaptea, vin. 

Când vrei tu, discutăm, vorbim. Îți explic de ce am luat anumite decizii. Eu asta așteptam să se întâmple. Eu stăteam mai mult pe la stadion, Attila Hadnagy stătea mai mult pe la birouri. Era mai dificil să comunicăm. Eu nu prea stau la birou, treaba antrenorului e pe terenul de fotbal 

- Leo Grozavu la GSP LIVE

VIDEO Grozavu, despre plecarea de la Sepsi: „Nu era o situație alarmantă, nu consider că echipa se afla într-o criză de rezultate”

Citește și: 

Leo Grozavu, interviu-deschis după despărțirea de Sepsi: „Au folosit un pretext să scape de mine” » Culisele conflictelor cu jucătorii lui și cu cei de la FCSB + „Hagi, protejat de arbitri”

Flavius Stoican, după eliminarea din Cupă: „Să fim liniștiți la cap” » Ce spune Bergodi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează