FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Sepsi nu-și vinde vedeta! Ce crede Tandia despre Gigi Becali: „Și-a dat seama, nu e nebun!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 aprilie 2019 12:09

Ianos Bokor a vorbit despre Ibrahima Tandia, fotbalistul de 27 de ani care s-a făcut repede remarcat în Liga 1. A explicat cum a ajuns acesta în România și ce a fost adevărat și ce nu în discuțiile cu FCSB. 

„Soarta l-a adus pe Tandia aici. Tours era pe ultimul loc în Franța. Ni l-a propus domnul Pigulea. L-am urmărit și s-a văzut că e un fotbalist care are calități. Am vorbit cu Eugen Neagoe și a zis să-l aducem că ne va ajuta!

I-a țâșnit sângele din nas după al doilea meci la noi. Era total nepregătit! L-am dus la spital atunci și pe tot drumul Craiova - Sfântu Gheorghe a dormit continuu. Dar a tras tare și a ajuns la un nivel extraordinar. Și nu a avut nicio accidentare, în afara unei infecții la măsea.

Referitor la FCSB, Gigi Becali nu l-a vrut niciodată pe Tandia. Doar pe la televizor, unde și-a mai bătut joc de numele lui. Băiatul și-a dat seama, nu e nebun, că acolo mergi titular, dar ajungi eternă rezervă în funcție de ce are domnul Becali în cap”, a zis Ianos Bokor pentru GSP.RO. 

1.000.000 €este cota pe transfermarkt a lui Ibrahima Tandia 

10 goluria marcat Tandia în acest sezon pentru Sepsi Sfântu Gheorghe în 24 de partide 

VEZI ȘI:

VIDEO Cine e Ianos Bokor, managerul lui Sepsi Sfântu Gheorghe! Fost fotbalist, acum om de afaceri: „Controalele lui Marin Barbu m-au făcut să investesc în taxi-uri” :)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
kikostel
kikostel  •  10 Aprilie 2019, 16:46

Cum adica, și-a dat seama Tandia că Gigi nu e un profesionist desăvârșit și un mare strateg, ca nu e stapan de oi mai priceput decat el?! Pai nu stie acest lucru intreaga planeta?!

arlekin
arlekin  •  10 Aprilie 2019, 15:17

Nu il ia nimeni cu forta pe Tandia, sa stea linistit. Oricum, la ce prestatii jenante a avut in playoff, nu mai arata a cine stie ce jucator.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează