FOTBAL  »  Superliga  »  PLECĂRI

OFICIAL Trei dintr-o lovitură! Clubul a anunțat azi primele plecări

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iunie 2023 18:41 / Actualizat joi, 01 iunie 2023 19:23

După plecarea lui Cristiano Bergodi, Sepsi a anunțat azi că s-a despărțit de trei jucători: Dimitrov Radoslav, Anass Achahbar și Enriko Papa.

După ce a câștigat Cupa României, pentru a doua oară la rând, Sepsi a început pregătirea pentru noul sezon. Iar azi a anunțat că trei jucători au plecat.

Alexandru Chipciu a semnat! Contract pentru un an pentru mijlocaș
CONTRACT
Alexandru Chipciu a semnat! Contract pentru un an pentru mijlocaș

Dimitrov Radoslav, Anass Achahbar și Enriko Papa au plecat de la Sepsi

Jucătorii Dimitrov Radoslav, Anass Achahbar și Enriko Papa nu mai fac parte din lotul Sepsi OSK. 

Dimitrov Radoslav, în vârstă de 34 de ani, timp de 4 ani a fost unul dintre jucătorii de bază ai echipei noastre, Anass Achahbar, în vârstă de 29 de ani, s-a alăturat lotului Sepsi OSK în iarna anului 2020, iar Enriko Papa, în vârstă de 30 de ani, a sosit în luna februarie al acestui an sub formă de împrumut, până la finalul sezonului 2022-2023. 

Pe această cale, dorim să le mulțumim celor trei jucători pentru perioada petrecută alături de noi și le urăm mult succes în continuare! 

- comunicat Sepsi

  • Bulgarul Radoslav Dimitrov (34 de ani, fundaș dreapta) a venit la Sepsi în vara lui 2019, de la CS Universitatea Craiova. A bifat 34 de partide în acest sezon, reușind 3 pase de gol
  • Albanezul Enriko Papa (30 de ani, mijlocaș central) a bifat 34 de meciuri în acest sezon (un gol, o pasă de gol). A venit în vară, sub formă de împrumut, de la Rizespor.
  • Anass Achahbar (29 de ani, mijlocaș ofensiv marocano-olandez) e la Sepsi din ianuarie 2020. A strâns în sezonul trecut 18 partide (un gol, 3 pase de gol)

Citește și: 

Povestea unui supertalent irosit: la 16 ani, debuta în Liga 1 și scouterii lui Mourinho îl considerau „cel mai talentat din Europa” » La 23 era taximetrist și bodyguard, la 33 e soldat!

Dinamo n-ar promova, Hermannstadt ar retrograda! » Senatul pregătește LEGEA care va zdruncina Superliga

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
Tikuletz
Tikuletz  •  01 Iunie 2023, 21:02

Papa slabut, Achakbar s-a autoscufundat, probabil dezamagit ca n-a mai prins primul 11, de Dimitrov as zice ca dupa accidentare n-a mai convins.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează