FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - POLI IAȘI 1-0

SEPSI - POLI IAȘI 1-0 // Mircea Rednic explică unde au greșit jucătorii săi în meciul cu Sepsi: „Asta am făcut în ultimele minute”

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 februarie 2020 16:53

Poli Iași a pierdut meciul cu Sepsi, 0-1, al doilea sub comanda lui Mircea Rednic și este pe locul 12 în Liga 1, cu 22 de puncte. 

La finalul meciului, Mircea Rednic, antrenorul ieșenilor, a vorbit despre greșelile făcute de jucătorii săi în finalul meciului. 

„După cum am început jocul, puteam câștiga. Trebuie ca jucătorii să fie mai responsabili în unele momente. Trebuie să știe când să riște și când să nu. Când vezi că nu mai poți să marchezi, e bine să nu te expui, așa cum am făcut-o noi în ultimele minute ale meciului. 

Știam de când am venit că va fi greu. Dar având în vedere jocul echipei și atmosfera de la lot, sunt sigur că lucrurile se vor îndrepta”, a declarat Mircea Rednic la TV Telekom Sport. 

„Ne-am creat ocazii în ambele reprize și am fost răsplătiți. Și-n finalul anului am fost agresivi în meciurile de pe teren propriu. Asta arată că suntem pe un drum bun. Vrem ca în etapele rămase să facem cât mai multe puncte. Play-out-ul va fi de foc. Dacă ai 2-3 jocuri în care nu iei puncte, e periculos. Trebuie să abordăm foarte serios meciurile și vom vedea ce va fi” 
Leo Grozavu, antrenor Sepsi

Vezi și: 

VIDEO + FOTO » Sepsi, victorie în minutul 84 » Echipa lui Grozavu speră la play-off

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
1904849899740178
Mos Gerila  •  11 Februarie 2020, 12:10

Mai bine in liga a doua decat sa aduca toate *** din fotbal sa stea pe banii celor care platesc inpozite .poate asa se va desfiinta .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10218184707114325
Adrian-Mihai Butnariu  •  09 Februarie 2020, 19:13

Rednic va duce Iașul în liga 2.

whiteredarad
whiteredarad  •  09 Februarie 2020, 19:00

Rednic ...sa aduca fotografie...sa ne arate ca el i-a invatat une si ai lui au inteles alta. Sa fim seriosi, Iasul are o echipa tare subtire

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close