FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI- CSU CRAIOVA 1-3

EXCLUSIV Sepsi pune „tunurile” pe Istvan Kovacs, după „măcelul” de azi: „Penibil, arogant, arbitru slab! Nu are valoare nici de Liga 1”

Arbitrajul lui Istvan Kovacs i-a scos din minți pe covăsneni / FOTO: Raed Krishan +43   FOTO
Arbitrajul lui Istvan Kovacs i-a scos din minți pe covăsneni / FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 04 februarie 2024 18:00 / Actualizat duminica, 04 februarie 2024 20:23

Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi, nu l-a menajat pe Istvan Kovacs, arbitrul care i-a dezavantajat vădit pe covăsneni în înfrângerea cu Universitatea Craiova, 1-3. Oficialul echipei din Sfântu Gheorghe a pus „tunurile” pe arbitraj, acuzându-l frontal pe „centralul” din Carei.

Sepsi, echipă care ar fi trebuit să beneficieze de două lovituri de pedeapsă, a reacționat prompt după greșelile grave de arbitraj petrecute la Sfântu Gheorghe. La mai puțin de o oră de la terminarea meciului, Attila Hadnagy a avut un discurs dur pe tema arbitrajului lui Kovacs.

GSP i-a dat nota 1 lui Istvan Kovacs, după ce a făcut ZOB duelul Sepsi - Universitatea Craiova! Două penalty-uri refuzate gazdelor, 6 erori grave de arbitraj!
SEPSI - CSU CRAIOVA 1-3
GSP i-a dat nota 1 lui Istvan Kovacs, după ce a făcut ZOB duelul Sepsi - Universitatea Craiova! Două penalty-uri refuzate gazdelor, 6 erori grave de arbitraj!

Scandal de arbitraj cu Istvan Kovacs, după Sepsi - Craiova: „Arbitrajul a fost penibil! Cine-l vede pe el în Europa?”

„Sincer, și noi am fost slabi în repriza a doua, dar pot să zic că arbitrajul a fost penibil. Nu slab, penibil

Cartonaș roșu la Silva în prima repriză, apoi înainte de primul lor gol a fost fault pentru noi. În repriza a doua, la faza cu Markovic, nici nu s-a uitat, a dat penalty direct, n-a văzut că Markovic a simulat. Trebuia să dea «galben!», nu s-a dat.

Domnul Kovacs a fost depășit total după acest meci! Nu știu cine-l vede pe domnul Kovacs în Europa, dar toți conducătorii, în toate meciurile în care arbitrează el, vorbesc rău despre el. Înseamnă că noi suntem proști? Cine-l vede un arbitru bun? Sincer, nu știu. Mie mi se pare un arbitru slab, care nu merită să arbitreze în Liga 1!”, a declarat Hadnagy, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

„Kovacs e prea arogant, numai Vassaras nu vede!”

Hadnagy și-a continuat tirada: 

Este prea arogant, credeți-mă! Nu știu de ce, nu știu ce-i cu aroganța astaa  lui, toată lumea spune că este arogant, numai domnul Vassaras și ceilalți nu văd. 

Omul crede că este cel mai bun arbitru, dar s-a văzut și la meciul de astăzi... Multe, multe greșeli, a enervat pe toată lumea. Și a fost un meci frumos, dar în care a enervat pe toată lumea. 

Acolo, în prima repriză, dacă-i dă al doilea cartonaș galben lui Silva, vorbim despre alt meci. Dar domnul Kovacs s-a speriat și a fluierat prima repriză”. 

Noi ce câștigăm dacă va fi reținut de la delegări? Am pierdut trei puncte foarte mari în lupta pentru play-off. Mi se pare penibil. Credeți-mă, a fost un arbitraj penibil! 

- Attila Hadnagy, director sportiv Sepsi

Încă o controversă majoră în dreptul lui Istvan Kovacs » Al cincilea „tsunami” provocat în Superliga
SEPSI - CSU CRAIOVA 1-3
Încă o controversă majoră în dreptul lui Istvan Kovacs » Al cincilea „tsunami” provocat în Superliga

Attila Hadnagy: „Am pierdut pe greșelile noastre, Craiova n-a fost mai bună”

Oficialul lui Sepsi consideră că înfrângerea suferită în fața oltenilor e total nemeritată:

„A fost un meci frumos pentru spectatori, pe care noi l-am pierdut prostește. Am dominat, prima repriză a fost în totalitate a noastră. Puteam să facem 2-0, 3-0, am avut ocazii, dar nu am reușit să marcăm. Ei au egalat dintr-o fază precedată de un fault care nu s-a dat. 

A fost o repriză a doua slabă din partea noastră, am intrat slab. Craiova ne-a bătut din greșelile noastre, nu că a fost mai bună. Noi am fost echipa mai bună în prima repriză, apoi am pierdut pe greșelile noastre”, a mai spus Hadnagy .

1a fost nota primită de Istvan Kovacs din partea Gazetei, după arbitrajul de la Sepsi - CS Universitatea

VIDEO Imagini surprinse de GSP, imedit după Sepsi - CSU Craiova 1-3: jucătorii lui Petev au sărbătorit victoria alături de galerie

Citește și: 

VIDEO+FOTO Istvan Kovacs a făcut praf meciul de la Sfântu Gheorghe! Două penalty-uri refuzate lui Sepsi, gafe după gafe corectate de VAR

VIDEO+FOTO Istvan Kovacs a făcut ZOB duelul Sepsi - Universitatea Craiova! Două penalty-uri refuzate gazdelor, 4 erori grave de arbitraj!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (60)
kuba.fcu
kuba.fcu  •  05 Februarie 2024, 19:16
Postat de legio.sud pe 05 Februarie 2024, 06:43

Tu ciripești că voi sunteți anexele fam. Rotaru măcar a reînviat fotbalul din Craiova distrus de un *** pe care tu îl lingi …

Satelitu’ lui Berceni este clona la olteni! CSu, CSu, mereu capqra lui Memeu!

Randoomlegend
Randoomlegend  •  05 Februarie 2024, 16:54
Postat de legio.sud pe 05 Februarie 2024, 06:40

Da corect s-a adeverit că voi sunteți looserii ideali .

tu chiar esti *** de servicu. loser se scrie cu un singur o. clona csu este doar o clona,la cati bani s-au bagat acolo sa nu prinzi nici macar un loc de europa. aia da rattati.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danny_l
danny_l  •  05 Februarie 2024, 11:58

Asta se întâmplă când arbitrii vor să fie ei în centrul atenției, jucătorii ar trebui să fie,nu arbitrii

Vezi toate comentariile (60)
Comentează