FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Sepsi s-a despărțit de Dylan Flores, unul dintre cei mai buni jucători ai echipei + Frații Fulop s-au reunit

Articol de , - Publicat marti, 07 ianuarie 2020 16:16

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a devenit foarte activă pe piața transferurilor după reunirea lotului, care a avut loc luni. Cea mai ciudată decizie este însă despărțirea de Dylan Flores (26 de ani), unul dintre cei mai valoroși jucători din lot. 

„Clubul Sepsi OSK şi Dylan Armando Flores au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale dintre cele două părţi. Cu această ocazie, îi mulțumim jucătorului pentru evoluțiile avute în tricoul Sepsi OSK și îi urăm mult succes în continuare în carieră!”, se arată în comunicatul emis de club. 

Flores, mijlocaș ofensiv din Costa Rica, venise la Sepsi în februarie 2019, de la Poli Iași, pentru 90.000 de euro. Presa din țara lui natală vehiculase la acel moment că ar fi fost și pe lista lui Mihai Teja la FCSB, dar presupusul interes nu a mai fost confirmat oficial.

600.000 de euroe cota lui Dylan Flores pe transfermarkt, a doua cea mai mare din lotul lui Sepsi, după cea a lui Florin Ștefan (850.000)

3 goluriîn 28 de meciuri a reușit Dylan Flores la Sfântu Gheorghe

Sepsi: frații Fulop, din nou împreună

Astfel, după Lorant Kovacs (ultima data la FC Ujpest), covăsnenii l-au readus pe Andrei Dumiter, care fusese împrumutat la Chindia Târgoviște, iar apoi au anunțat venirea lui Lorand Fulop, mijlocaș central.  

Lorand Fulop, în vârstă de 22 de ani, a venit sub formă de împrumut de la Academia Puskás (Ungaria) pentru un an şi jumătate. 

Sepsi s-a despărțit de Dylan Flores, unul dintre cei mai buni jucători ai echipei + Frații Fulop s-au reunit

În urmă cu câţiva ani, Lorand Fulop, al cărui frate – Istvan Fulop, joacă la Sepsi de doi ani și jumătate, a mai evoluat și el pentru trupa din Sfântu Gheorge, după care a evoluat la FC Botoşani, iar în vara anului trecut a fost transferat la Academia Puskás. 

Tot astăzi, Sepsi s-a despărţit și de Hilal Ben Moussa, care se va întoarce în Olanda, la FC Emmen.

Vezi și: 

Sepsi Sf. Gheorghe, mutare de la o rivală din Liga 1 + Ce alt transfer au mai reușit covăsnenii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ovidiu2019
ovidiu2019  •  07 Ianuarie 2020, 18:41

Pe Fulop l-a tratat urat in Ungaria, aviz etnicilor maghiari!

bogdany8
bogdany8  •  07 Ianuarie 2020, 17:31

Dylan Flores e un fotbalist foarte bun, la Iasi si Sepsi a fost jucătoru cel mai bun. Sper sa se uite incompetentii de la Dinamo si sa il aduca. Mai ales ca pleacă si Sorescu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează