Articol de - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2023 16:39 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 16:57

Surse din clubul Sepsi confirmă problemele pe care le menționase președintele Laszlo Dioszegi. Antrenorul Liviu Ciobotariu nu reușește să unească un lot spart în găști care luptă între ele.

Rezultatele dezamăgitoare pe care a ajuns să le înregistreze Sepsi nu au, aparent, vreo explicație. Echipa a câștigat de două ori la rând Cupa României și pornise bine și în sezonul acesta, cu Ciobotariu pe bancă în locul lui Bergodi.

Președintele Dioszegi a pomenit câteva motive după înfrângerea șocantă pe care covăsnenii au suferit-o în deplasarea de la Hunedoara, din Cupa României, într-o partidă cu o divizionară secundă. 

Dioszegi s-a referit la conflicte existente în lot, la atmosfera proastă, la pretenții exagerate ale unora dintre fotbaliști care se plânseseră de condițiile proaste din hotelul de patru stele în care fuseseră cazați în Hunedoara. Conducătorul a mai spus și că Matei nu a jucat în partida cu Corvinul deși nu fusese accidentat, "el a lipsit din cauza unui conflict avut cu staff-ul tehnic".

Mutare la Dinamo! Numele surpriză care vine și mai aproape de Ovidiu Burcă
DINAMO
Mutare la Dinamo! Numele surpriză care vine și mai aproape de Ovidiu Burcă

Probleme interne la Sepsi 

Problemele sunt, în realitate, cu mult mai mari de atât. Azi a existat o ședință în care nu a fost rezolvat mai nimic. Ciobotariu rămâne în funcție deocamdată, însă antrenorul pare să fie condamnat la demitere din cauza atmosferei dezastruoase din lot, una care arată ca ireparabilă.

„Echipa e împărțită în găști care concurează între ele pentru influență", povestesc surse de la Sepsi, care completează că antrenorul e și el o parte din conflicte: „Există fotbaliști care speră să scape de Ciobotariu".

Cei mai influenți din lot ar fi, în momentul acesta, Niczuly și Bălașa, conform acelorași surse: „Portarul e avantajat de faptul că o rudă a lui e unul dintre sponsorii cei mai importanți ai clubului".

Pe măsură ce a pierdut de sub control vestiarul acesta dezbinat, Ciobi nu a mai fost capabil să controleze prestația echipei și rezultatele. 

Covăsnenii sunt pe locul al 9-lea, deși la începutul campionatului erau luați în calcule ca niște competitori în lupta pentru câștigarea campionatului. Echipa câștigase două meciuri în campionat după șase înfrângeri la rând. Impresia de reviriment a fost anulată de eșecul din Cupa României, 0-1 la Hunedoara.

VIDEO Corvinul Hunedoara este aproape de „sferturile” Cupei României, după ce a învins câștigătoarea en-titre, Sepsi

Citește și: 

Ion Crăciunescu propune 5 variante pentru șefia CCA: „În primul rând el. Totul îl recomandă”

Cât va sta Claudiu Petrila la Marijana Kovacevic » Ce sumă trebuie să achite Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”