FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Sepsi Sf. Gheorghe a câștigat amicalul cu Korona Kielce! Ce mutări au bifat covăsnenii

Articol de - Publicat sambata, 18 ianuarie 2020 20:41

Sepsi OSK a reușit prima victorie în amicalele pe care le are programate în cantonamentul din Antalya, 1-0 cu formația poloneză Korona Kielce. 

Unicul gol al meciului a fost marcat de argentianul Tomas Diaz, atacant aflat în probe. Trupa pregătită de Leo Grozavu pierduse primul test al anului, 0-2 cu FK Zira (Azerbaidjan). 

În această pauză competițională, covăsnenii au făcut mai multe mutări la nivelul lotului. 

Astfel, au părăsit echipa Dylan Flores, Hilal Ben Moussa, Hugo Konogo, Horațiu Moldovan și Diakhite Oumar, iar alți trei jucători nu au făcut deplasarea în Turcia și se pregătesc separat, la Sfântu Gheorghe (Edgar Salli, Adebanjo Jacob și Hamed Yasin). 

Sepsi se mișcă pe piața transferurilor

Pe de altă parte, pe lista venirilor se află, deocamdată, Kovács Lóránt, Fülöp Loránd, Celea Daniel, Dumitrescu Andres-Mihai și olandezul Anass Achahbar. De asemenea, s-au întors după împrumuturi Andrei Dumiter (Chindia Târgoviște) și Călin Popescu (Politehnica Timișoara). 

Pe lângă argentianianul Diaz, sub comanda lui Grozavu se pregătesc și câțiva tineri jucători care speră să rămână în lot: portarul Cătălin-Vlad Căpățănă (17 ani), Vereș Gabriel (19 ani), Dragomir George (17 ani) şi Corban Alexandru (21 de ani). Sepsi rămâne în Antalya până pe 24 ianuarie, având programate încă două partide amicale, cu PFC Beroe (21 ianuarie) şi cu FK Arsenal Tula (23 ianuarie).

Vezi și:

DINAMO - BOCHUM 1-1 // VIDEO+FOTO 9 idei de la meci + Vezi AICI golul lui Sorescu!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează