FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Sepsi Sfântu Gheorghe, încă două achiziții după victoria cu Timișoara! Fostul impresar al lui George

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 21:50

Sepsi Sfântu Gheorghe continuă achizițiile chiar dacă a câștigat meciul cu ACS Poli Timișoara, scor 1-0. Ardelenii au mai bifat două achiziții.

Este vorba despre mijlocașul central scoțian Nick Ross, care are 27 de ani și 199 de meciuri pentru Inverness și Dundee FC. A marcat de 11 ori și a oferit 15 pase decisive.

Fost internațional de tineret scoțian, Ross este impresarian de Bill McMurdo, fostul impresar al lui George Best. Este unul dintre cei mai cunoscuți impresari britanici.

Celălalt transfer este Ibrahima Tandia, un mijlocaș de bandă din Mali, care a evoluat ultima dată la FC Tours. A mai trecut pe la Sochaux B, Caen și Alaves B.

sepsi
SEPSI SF. GHEORGHE

Antrenor: Eugen Neagoe (confirmat)
Veniri: Hamed (CFR Cluj), Chiriță (CFR Cluj), Dalmau (Atl. Levante), Ousmane Viera (Adanaspor), Kuku (Botoșani), Simonovski (FC Lahti), Obsivac (FC Atyrau), Sato (Horsens), Filipe Oliveira (Anorthosis), Gorrin (Wellington Phoenix)
Plecări: Răduțoiu, Damian, Thiaw, Huiban, Grecu, Astafei, Iovu (toți cu contractele reziliate)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close