FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Sepsi Sf. Gheorghe a făcut primele două transferuri ale verii!

FOTO: Facebook @Sepsi
FOTO: Facebook @Sepsi

Articol de - Publicat marti, 11 iunie 2019 17:04

Sepsi l-a transferat pe portarul Horaţiu Moldovan (21 de ani) de la Ripensia Timișoara și pe Risto Mitrevski, fundaș central macedonean în vârstă de 27 de ani.

Horaţiu Moldovan a avut 15 apariţii între buturile Ripensiei în mini-returul Ligii 2. El a evoluat în turul sezonului trecut pentru Energeticianul, sub formă de împrumut de la CFR Cluj.

Cu timişorenii a semnat doar pe şase luni, astfel că, spre deosebire de mutarea lui Mediop la Călăraşi, roş-galbenii nu se vor alege cu o sumă de transfer. De altfel, deoarece Dunărea a retrogradat, atacantul senegalez revine în Banat conform unei clauze din contract.

Mitrevski, în locul lui Viera

Ousmane Viera a plecat în vară de la Sepsi Sf. Gheorghe. Covăsnenii i-au găsit astăzi înlocuitor. E vorba de Risto Mitrevski, fundaș central macedonean în vârstă de 27 de ani.

Fost internațional U21, Mitrevski a evoluat pentru Rabotnicki, Pobeda, Teteks Tetovo, Metalurg Skopje, Sarajevo, Donji Srem, NK Istra și Hapoel Haifa.

Vezi și: Sepsi, la prima mutare importantă a verii: covăsnenii s-au înțeles cu Andrei Sin de la Poli Iași!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close