FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Sepsi dezvăluie cât vrea pentru Marius Ștefănescu: „Asta e problema”

Marius Ștefănescu // FOTO: Imago
Marius Ștefănescu // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 08 august 2023 22:03 / Actualizat miercuri, 09 august 2023 00:53

Extrema Marius Ștefănescu (24 de ani) este pe lista celor de la FCSB și Rapid, dar Sepsi nu vrea să se despartă cu ușurință de vedeta sa. 

Dan Șucu și Laszlo Dioszegi au discutat pentru ca jucătorul să ajungă la Rapid, dar nu au ajuns la un acord. Becali a intrat pe fir, a oferit mai mult, dar Sepsi încă nu renunță la Ștefănescu. 

Schimbare radicală de discurs a liderului de galerie de la Rapid » Ce a spus despre startul modest de sezon: „Să vorbească ei!”
RAPID
Schimbare radicală de discurs a liderului de galerie de la Rapid » Ce a spus despre startul modest de sezon: „Să vorbească ei!”

Acum, Attila Hadnagy, directorul general al clubului, a vorbit despre ofertele pentru Ștefănescu, a explicat ce sumă vrea Sepsi și care e detaliul care îngreunează vânzarea. 

Sepsi dezvăluie cât vrea pentru Marius Ștefănescu

„Am discutat cu FCSB acum o săptămână, înainte de returul cu bulgarii. A fost sunat patronul, a rămas că discută a doua zi, dar apoi nu cred că s-a mai discutat nimic concret. Sincer, eu zic că sunt șanse minime să mai plece în vara asta Ștefănescu. Poate la iarnă. 

Nu am primit suma pe care o vrem și atunci nu merită. Suma nu e 1.5 milioane de euro, dar nici 5-600.000 de euro. Pentru că jumătate trebuie să dăm către Viitorul Cluj, echipa care l-a format. Asta e problema! Altfel, nu era o problemă.

Eu zic că un milion e OK. Dar să ne înțelegem cu Viitorul Cluj pentru un procent mai mic, undeva la 200.000 de euro. Trebuie să negociem, nu putem să dăm 50% din suma de transfer. Nu mi se pare normal să dăm 50%! 

La noi s-a făcut fotbalist, noi l-am format. Normal ar fi să dăm 2-300.000 de euro. Am discutat cu cei de la Viitorul Cluj, dar nu vor să lase din procent. Nu putem să-l lăsăm pe Marius să plece pentru 4-500.000 de euro. Valorează mai mult. E un jucător bun. Eu zic că dacă obținem net 7-800.000 de euro, atunci e bine”, a dec Attila Hadnagy pentru sport.ro

  • În iulie, Marius Ștefănescu a semnat prelungirea contractului cu Sepsi OSK până în 2026.  
  • Din 2018 la Sepsi, Marius Ștefănescu a fost promovat la prima echipă un an mai târziu, în 2019. De atunci a adunat 151 de meciuri, 23 de goluri și 18 pase decisive pentru formația din Sf. Gheorghe.

VIDEO Liviu Ciobotariu, antrenorul lunii: „Sunt foarte motivat și îmi pun în cap lucruri mărețe”

Citește și: 

Mihai Stoica aplaudă un antrenor din Superligă: „A făcut minuni, e mare lucru!”

Cine transmite la TV „dubla” Sepsi - Aktobe din Conference League

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (14)
DanCSU
DanCSU  •  09 August 2023, 12:40

V-a pus cineva sa semnati pentru cedarea a 50% dintr-o eventuala vanzare? Ati acceptat-o plecand de la premisa ca o sa fie un jucator slab care oricum va pleca liber. "Ce-si face omul cu mana lui, lucru manual se numeste". Ce sa mai, traim in tara tuturor posibilitatilor, fiecare vrea sa-l insele pe celalalt. Credeam ca ROMANII din centrul tarii sunt mai cinstiti, dar se pare ca m-am inselat. HAI ROMANIA!!!

ionutplural
ionutplural  •  09 August 2023, 12:39

Respectati contractul secuilor! Ca va dati cei mai cinstiti. Acuzati CFR ca v-a facut la bani cu Petrila si acum voi incercati sa faceti la fel cu Viitorul Cluj. Daca in contract scrie ca trebuie sa dati 50% catre Viitorul, ce mai incercati sa negociati?? Cand ati semnat contractul nu v-ati gandit? Mintea secuiului cea de pe urma :))

strangerOne
strangerOne  •  09 August 2023, 11:23

"Trebuie să negociem, nu putem să dăm 50% din suma de transfer. Nu mi se pare normal să dăm 50%! "... dar cum e normal? Sa dati voi cât va taie capul pentru ca ceea ce prevede contractul nu vi se pare normal??? Sunt fraieri aia daca accepta! Eu nu v-as lasa nici un banut!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează