FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Sepsi, la un pas de un transfer de răsunet » Cât plătesc covăsnenii pentru fotbalistul curtat și de CS Universitatea Craiova

Sepsi Sf. Gheorghe este la un pas să obțină semnătura mijlocașului Valentin Gheorghe (24 de ani), de la Astra Giurgiu.
Sepsi Sf. Gheorghe este la un pas să obțină semnătura mijlocașului Valentin Gheorghe (24 de ani), de la Astra Giurgiu.

Articol de , - Publicat miercuri, 02 iunie 2021 19:27 / Actualizat miercuri, 02 iunie 2021 20:12

Sepsi Sf. Gheorghe este la un pas să obțină semnătura mijlocașului Valentin Gheorghe (24 de ani), de la Astra Giurgiu.

Sepsi a fost revelația recent încheiatului sezon din Liga 1. A prins locul 4, a câștigat barajul pentru Conference League și va evolua în premieră în cupele europene. Pentru a confirma statutul obținut, covăsnenii plănuiesc o campanie importantă de transferuri. Valentin Gheorghe, cel mai bun fotbalist al Astrei în 2021, este foarte aproape să semneze.

Valentin Gheorghe, la un pas de Sepsi 

Din informațiile Gazetei, Sepsi a înaintat o ofertă în valoare de 200.000 de euro, plus un procent dintr-un eventual viitor transfer. Suma este una apropiată de cea pe care o oferă și CS Universitatea Craiova, dar conducerea clubului giurgiuvean înclină spre covăsneni. 

Așa este, am făcut o ofertă. Nu pot dezvălui suma, nu suntem aici să facem licitații. Am trimis oferta, mai departe, mingea este în curtea Astrei. Dacă Vali decide să vină la noi, nu ne mai interesează altceva.
- Atilla Hadnagy, director sportiv Sepsi, pentru GSP

105 meciuriși 20 de goluri a adunat Vali Gheorghe la Astra în prima ligă. Mijlocaș stânga, el are 24 de ani și a evoluat la nivelul seniorilor numai pentru formația din Giurgiu

Sepsi, la un pas de un transfer de răsunet » Cât plătesc covăsnenii pentru fotbalistul curtat și de CS Universitatea Craiova
Valentin Gheorghe

Sepsi Sf. Gheorghe își conturează lotul

Laszlo Dioszegi, finanțatorul covăsnenilor, a bifat deja o serie de mutări importante. A obținut semnătura lui Cătălin Golofca, l-a adus pe Cristian Bărbuț de la CS Universitatea Craiova și pe fundașul Hugo Sousa, chiar de la Astra, iar astăzi, Gazeta a anunțat o altă achiziție de marcă. 

Atacantul Tsvetelin Chunchukov (26 de ani), fost la Clinceni, liber de contract în prezent, va evolua la Sf. Gheorghe. 

13 plecări de la Sepsi

În urmă cu o săptămână, echipa antrenată de Leo Grozavu s-a despărțit de Nouvier, Deligiannidis, Florin Ștefan, Bouhenna și Rapp. Înainte plecase și Markovici. Pe lângă Petrila, care se va întoarce la CFR, și Safranko, vândut în Africa de Sud, Sepsi va ajunge la un acord pentru reziliere în zilele următoare și cu Purece, Bajrovic, Gal Andrezly, Lorant Kovacs și portarul Jesus Fernandez.

VIDEO Sepsi va evolua pe un stadion ultramodern sezonul următor

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Mihai Rotaru pregătește marea lovitură a verii! Un antrenor imens e așteptat în locul lui Ouzounidis

EXCLUSIV Încă un transfer de Europa la Sepsi! Și-a luat atacant din play-off

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
doar...titi
doar...titi  •  03 Iunie 2021, 06:37

hahaha!! '' de rasunet ". zici ca era cel putin mutu!! ***.. ca toata echipa!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

remarque
remarque  •  02 Iunie 2021, 23:21

poate Gheorghe ajunge la CFR acum ca e Sumudica in Gruia

nu_ne_mai_blocati_degeaba
nu_ne_mai_blocati_degeaba  •  02 Iunie 2021, 21:32
Postat de reteleanu pe 02 Iunie 2021, 20:09

covasnenii nu platesc nimic. plateste viktor orban, din bugetul ungariei (ceea ce, cum sa spun, e ok ptr mine. care poate ca-s nationalist). ma doare-n cot, intra bani in romania.

bag-o p-aia din bani publici :)))))))))))))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close